Тези странни неща възбуждат мъжете

Тези странни неща възбуждат мъжете

Клише в, че мъжете се вълнуват единствено от смели и провокативни неща в сексуален план. Въпреки това, дами, трябва да знаете, че можете да възбудите мъжа и с неща, които обикновено пренебрегвате. Ето ги и тях:

1. Апетитни хълбоци и леко коремче

Борбата с излишните килограми и сантиметри на тялото за много жени е безкрайна. Но за разлика от тях, за 85% от мъжете мекият корем и дори леко коремче са сексуален стимул. Така че не се притеснявайте за малките недостатъци.

2. Дълги ръце

Мъжете не забелязват единствено краката ви. За тях дългите и слаби ръце са изключително въздействащи. Дори и ако нямате идеалната фигура, дългите ръце могат да компенсират това.

3. Небрежна коса

Тук не става дума за изпускане на прическата или разрешената коса. Просто оставете косата си да изглежда по-естествено и позволете на вятъра да я разнесе малко. Този "небрежен" вид може да бъде изключително възбуждащо за мъжете.

4. Добър апетит

Нищо не е по-привлекателно за мъжа от жена, която се радва на храната. Не се стремете да ядете безвкусни салати само заради него. Позволете си да се наслаждавате на храната, защото това ще му изпрати сигнал, че сте способни да се наслаждавате и в други аспекти на живота, включително в леглото, пише jenata.blitz.bg.

ключови думи:
странни неща

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май