Скритото значение на тайните ни сексуални желания

Скритото значение на тайните ни сексуални желания

Всички тайно мечтаем за сексуални преживявания, за които не искаме никой да разбира, поради срам или защото не са приемливи за обществото. Понякога и сами не знаем на какво точно се дължат тези скрити мечти. Вижте какво казват тайните ви желания за вашия сексуален живот:

Секс с шефа

Желанието да се сближат с шефа се среща сред млади дами с големи амбиции. Близостта до шефа ви почти винаги обещава определени перспективи за растеж и материални облаги. Основната причина за появата на такава фантазия обаче е желанието да станете значими. Да спят с шеф мечтаят предимно жени, които се чувстват непризнати в работния екип – по този начин те се стремят да подобрят социалния си статус. Понякога така жените се опитват да намерят поне малко слабост в своя железен шеф.

Секс с известна личност

Много жени, които мечтаят за секс с известни личности, искат по този начин да повдигнат самочувствието си. Сексуалното влечение към знаменитости най-често изпитват млади момичета, които са се влюбили. За тях е по-лесно да насочат сексуалната си енергия към недостижим обект. Такава девойка може да си фантазира за звездата на своите копнежи колкото си иска, без да се интересува от последствията и без да мисли какво трябва да направи след това.

 

 

Но когато зряла жена изпитва любов към недостижима знаменитост, тогава трябва да говорим за нещо друго. А именно, че истинските мъже по някаква причина не отвръщат на чувствата ѝ или че тя отново не знае как да подходи към тях.

Секс с непознат

Често пъти хората са склонни да споделят на случаен спътник във влака например съкровени неща за себе си, които никога не биха споделили с познат или приятел. Това е така, защото утре ще се разделят с този спътник и ти никога повече няма да го срещнат. Така е и в този случай. Жената като цяло обича силните усещания. Но често се случва да изпитва несигурност спрямо интимните си нужди и сама да им слага ограничения. В леглото с партньора си тя постоянно се страхува да не направи нещо нередно. В този смисъл непознатият решава всичките ѝ проблеми.

Източник: Факти.бг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май