Секс на закрито

Забавно e!
Секс на закрито

Сексът на открито може и да е възбуждащ, но не и когато навън се лее хладен пороен дъжд или прехвърча сняг. Пък и някои двойки никога не успяват да преодолеят задръжките си докрай и да се отдадат на интимността си където и да е.

Тогава? Е, огледайте се наоколо – има още десетки вълнуващи и разнообразни места, на които да си доставяте удоволствие. Ето още няколко:

В кухнята

Много пъти са ни повтаряли, че кухненската маса е само и единствено за хранене. Но изрична забрана за секс върху нея няма, така че смело можете да я изберете пред мекото легло.

Единственото условие е масата да отговаря на вашия ръст и този на партньора ви, в противен случай няма да сте очаровани през цялото време единият да стои на пръсти или да е навежда напред.

Само за жени: за да погъделичкате още повече апетита му, поставете краката си на раменете му.

Върху пералнята

Този път ще се погрижите не за мръсното пране, а за малките си мръсни тайни. Скачайте върху работещата перална машина в поза "настолни наслади" - екстремно, палаво и в секси pin-up girl стил!

В самолета

Не знаем за вас, но идеята за секс в тоалетната на самолет ни се струва доста въодушевяваща. Макар да изглежда на пръв поглед трудно за осъществяване, с множество препятствия (като "любезни" стюардеси, малки деца и досадните им родители и т.н.), подобно преживяване си струва усилията.

Затова, без много да му мислите, отправите ли се към гореща дестинация с любимия човек, разпалете страстите предварително. Ориентирайте се към въздушните тоалетни поединично и, когато се срещнете вътре, използвайте "occupied" ... И нищо друго няма значение.

Все пак, предупреждаваме, че не бива да нарушавате закони или да застрашавате себе си и околните чрез действията си. Затова, когато говорим за секс на обществени места, желателно е всичко да се случва обмислено и разумно.

А списъкът с последните е почти безкраен: обществен транспорт, ресторанти, фитнес зали и спа салони, кабинкови лифтове, асансьори, болници и много, много други. Усещането, че всеки миг могат да те хванат в интимна ситуация е супер секси, но наистина не прекрачвайте границите на разума и безопасността.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май