Секс игри: Музата

Летен шедьовър на тялото
Секс игри: Музата

Малко преди разсъмване, когато мракът вече не съществува, а светлината още я няма, няколко дрехи покриват пода. Пространството е завладяно от усещането за ненамерени цветове и всичко е потънало в пасивна белота. Вие и партньорът ви сте обзети от нелогичен и нестихващ артистизъм, когато изведнъж непринудено каните голотата на по чаша вино в стаята...

Ролите бързо се разпределят - той е художникът, а тя музата. Импровизираното ателие не се нуждае от професионален статив или многоцветна палитра. Лъчите на утринното слънце, лист хартия и молив е всичко, което иска творческият ви процес. 

Господа, погрижете се подобаващо за сладострастното си вдъхновение, тъй като ключът към успеха се крие именно в специалното лично отношение към позиращата. Фокусирайте силите си върху най-очарователните акценти от нейното тяло - трапчинки на кръста, изкусителни бедра, рамене, шия. Вдъхнете живот на рисунката.

Докато щрихирате обекта на своите похотливи мисли, не забравяйте да изпращате многозначителни погледи отсреща. Невъзможността от физически контакт между вас, в рамките на своеобразния кръжок по рисуване, драстично ще нажежи атмосферата. Това ще помогне на вас и половинката ви малко по-късно да достигнете до самия край на еротичната вселена.  

Доверете се на сетивата си, на твореца в себе си, и оставете ръката да улови момента. След това завинаги ще се убедите, че няма нищо по-красиво от интимността. Чиста, неподправена интимност между двама души, запечатана върху бяло платно/лист. Нито повече, нито по-малко.

Дами, освободете се от предразсъдъци и поиграйте невинно със светлосенките. Затворете очи и просто се потопете в апетитното безвремие.

Вие вече сте произведение на изкуството. ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април