Секс игри: Литературна беседа

За да утолите еротичната си любознателност
Секс игри: Литературна беседа

Нека заглавието не ви подвежда. Не е необходимо да сте в литературния клуб на Джейн Остин, за да изследвате сюжети или да четете между редовете. Просто развържете юздите на въображението си, събудете творците в себе си и се подгответе за невиждан досега литературен кръжок ;)

Въведението

Останете си вкъщи някоя съботна вечер. Запалете ароматни свещи, налейте по чаша вино и, заедно с любимия ви човек, се отпуснете на канапето.

Поиграйте си със светлината – не трябва да е натрапчива, а да преразполага към интимност. Подберете няколко книжки с пикантно съдържание и по възможност с твърди корици. По-късно ще ни благодарите за този съвет.

Разлистете една от книгите, докато не попаднете на горещ параграф. Запознайте се с действията в повествованието, редувайки се в прочита на глас. Така загатвате за това, което ще последва...

Същинската част

Сега разиграйте сцената помежду си и се постарайте да сте максимално артистични.

Вложете в изпълнението inm.comдуша, сърце и... тяло. Не пропускайте нито една подробност и детайл.

Преминете към следващата огнена страница или направо сменете четивото с друго, по-апетитно.

Развръзката

Момичета, не искате ли да получите главната роля? Тогава страстно разхвърляйте прочетените заглавия и смело изберете най-горещата фантазия от тях, включвайки и Него.

А вместо "Пулицър", момчетата могат да възнаградят половинките си с топли, влажни целувки по цялото тяло.

Заключение

Да, литературните четения могат да бъдат прелюдия към чувствена нирвана. Започнете ли да превръщате сцените в реалност и навлезете ли във фантазиите на героите, изживяването достига връхна точка. Четенето на книги никога не е било по-секси, не мислите ли?

Ами, може би е време да напишете бестселъра на живота си... ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май