Секс игри: Дегустации

Храната е само началото на вашата любовна фантазия
Секс игри: Дегустации

Най-важното

Ей, гастрономите, не включвайте в основното си меню люти храни. Те изобщо не са подходящи за еротичните ви цели.

Храните със съдържание на захар пък не бива да доближават интимните ви кътчета, в никакъв случай. Подобни изпълнения биха могли да доведат до неприятни усложнения.

Внасянето на кухнята в спалнята несъмнено може да е забавно преживяване, стига да спазвате бонус съвета ни ;)

Куп похотливи мисли се въртят в съзнанието ни и затова бързаме да ги споделим с вас. Преоткрихме един интересен начин, който ще ви помогне да разнообразите (секс) менюто си и ще задоволи любовния ви апетит.

Останете на линия, ако имате намерение да се пробвате в "кухнята" ;)

Ордьовър

Въоръжете устните си с няколко капки мед или посипете малко захар върху тях, и лепнете на сладурчето си една истински сластна, вкусна целувка. Ей така, за "Добър вечер!".

Пикник! Е, далеч сме от идеята за пикник под дебелата сянка на някое дръвче в градския парк. Все пак е средата на ноември и ако не друго, то условията навън просто не го позволяват. Винаги може обаче да реализирате тази идея в домашна обстановка. Ами да, спретнете си палав пикник насред всекидневната. Разхвърляйте възглавници по пода, подберете храни, които се ядат с ръце, като ядки, дребни плодове и зеленчуци, бонбони и се настройте за релакс. Условието е всеки път, когато отхапвате, да затваряте очи в очакване за целувка. Лесното угощение е истинска прелюдия към опияняващия десерт на финала.

Схрускайте кубче лед и обсипете меките части по тялото ѝ/му с ледените кристалчета. После внимателно ги отстранете... с език. Ефектът: хладен полъх с нотки нежност.

Вече сте преориентирали празничната си вечеря към спалнята? Много добре!

Поставете до леглото една чаша със студена вода и друга, с дъхъв, ментов чай (без захар). Отпийте глътка от водата, задръжте я за малко в устата си и се устремете към южния полюс на половинката си. Когато се убедите, че се намирате на точното място, демонстрирайте оралните си способностите. След кратка пауза, отпийте от чая, задръжте глътката и повторете упражнението. Който е казал, че чай се пие само в Бъкингамския дворец...  жестоко е излъгал! 

Гурме

Продължаваме хапка по хапка. Стъпка по стъпка, де...

На вниманието ви предлагаме една смайваща сцена от любимия на повечето дами филм - "Сексът и градът". В нея похотливата сладурана Саманта засипва голото си тяло с различни морски дарове, наблягайки на суши. Затова, ако и вие си падате по подобен вид засищане... Ами, знаете какво да правите. Скъпи господа, поканете любимата си да заеме почетно място на трапезата, погрижете се за ненужните ѝ дрехи и я предразположете да се отпусне. Поиграйте си с тялото ѝ, застилайки го с различни средиземноморски деликатеси. Все пак, кой е казал, че трябва да се придържате към посочения горе пример?

Оказва се, че хайверът е особено апетитен в една определена зона – гърдите. Вие, като същински мореплаватели и авантюристи, се впуснете към бездната ѝ, за да изследвате... неизследваното. Апелът ни, за пореден път, е да внимавате с щипките на малките рачета. inm.com

Колкото и да не ни се иска, ще трябва да пропуснем частта с шампанското, тъй като здравословният характер на менюто ни не позволява нищо алкохолно. Пък и сме чували за наистина неприятни случки, в които любовните инструменти (и на двама ви) биха могли да пострадат. От мехурчетата... о.О

Дългоочакваният десерт

Мм, идва ред за нещо сладко! Тук само мааалко ще кривнем от здравословната идея.

Сметана, ванилов крем, карамелен или малинов сироп. Досещате се, че всичко е според индивидуалния вкус. Заложете на съблазнителни, кремообразни текстури, които деликатно ще галят телата ви по време на палавите дегустации. Кадифеномеките аромати пък ще погъделичкат сетивата ви и ще ви пренесат в света на истински дълбокото удоволствие.

Включете в менюто си сочни, тропически плодове, чиито сок ще отпивате от шепите си. Шоколадовото фондю с късчета цитрусови плодове би могло да бъде също толкова страхотен завършек на палавата ви дегустационна вечер. В никакъв случай не си го спеставайте.

Не подценявайте скритите си кулинарни умения и превръщайте всяка закуска в пир. Независимо къде се случва тя – на масата или в леглото.

Имате зелена светлина да разкъсате страстта на парченца, още тази вечер. ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май