Секс забивка на морето? Мисията възможна! 1

Дами канят
Секс забивка на морето? Мисията възможна! 1

И така, времето, което чакате цяла година най-после дойде! Още седмица в досадния офис и после "Здравей, море!"... или планина. Всичко според вкуса. С две думи, стягате се за така очакваната отпуска, която, освен почивка, ви се иска да ви донесе и малко нови и свежи емоции. Много дами смятат, че любовните афери по време на ваканция са нещо трудно постижимо или изключително сложно. Изобщо не е така! Това си е вашето вълшебно време, а любовта дебне зад всеки ъгъл. Затова оставете facebook за малко и хвърлете един поглед върху съветите по-долу. Те ще ви подскажат как да си спретнете гореща свалка по време на ваканцията си...

Стъпка 1

Обмислете какво искате. Желаете просто флирт за една вечер? Неангажираща връзка? Дългосрочен роман? Всъщност, ако се стремите към последното, ваканцията (противно на доста романтични филми) едва ли е най-подходящото време. Когато са някъде на почивка, хората обикновено се настройват "приключенски" и прегръщат принципа "Не съм от тук и съм за малко". Дори и да срещнете своя принц, седнал на някоя морска скала, той също като вас е дошъл просто да се забавлява, тук е само няколко дни, може би живее далеч, пък и изобщо не сте сигурни какво и кой го чака вкъщи. Затова оставете плановете за брак вкъщи и просто се отдайте на приятните текущи преживявания.

Стъпка 2

Набележете си целева група. В зависимост от локацията, на която се намирате, бихте могли да се прицелите в множество определени групи мъже, от които да изберете своя приключенски флирт. И като заговорихме за локация, тя не е без значение. Закътаното селце в Родопите е нещо чудесно, но не и ако искате да се позабавлявате. От друга страна, ако интересите ви са различни от фолк или техно партита и лъскави дрешки, може би най-комерсиалните и претъпкани, известни в цяла Европа със своя хедонизъм "курорти", също не биха ви предложили "подходящата рибка". Изберете място, на което се чувствате в свои води, което да не е нито обезлюдено, нито шоково фрашкано. Веднъж установите ли се, просто започнете да се оглеждате – може да видите своя мъж на плажа, по туристическите улички, на крайбрежното заведение... Ако имате някакви определени интереси, посетете местните забележителности, на които те отговарят – например някоя галерия за съвременно изкуство или занаятчийско магазинче. Това са подходящи места за запознаване с други туристи, които се интересуват от същото.

Стъпка 3

inm.com

Започнете да флиртувате и то с няколко мъже. Набележите ли си цели, не се свенете – времето ви е ограничено. Бъдете смели и се опитайте да направите първата стъпка. Все пак сте на почивка и това е времето, в което всичко ви е позволено. Ако се правите на ледена кралица или ви е срам, най-вероятно ще изгубите шанса си. Нищо не ви пречи да започнете небрежен разговор или поне да се усмихнете съзаклятнически на своя избраник (или няколко потенциални). Флиртът с няколко мъже едновременно не ви прави леки или неморални – тук правилата са различни, затова действайте смело. Пък и най-вероятно те правят същото.

Тук трябва да се отвори една малка скоба: много жени стигат до момента със запознанството и капитулират. Затова, ето няколко хитри номерца да заговорите пичовете:

  • Старият номер с цигарата – клише, но действа безотказно. Поискайте му огънче, малко по-късно му поискайте пак. На третото палене просто се заговорете. И изобщо не е нужно да пушите.

  • Номерът със снимките. Миналата година на морето една приятелка си бе взела фотоапарата вечерта в заведението. Изведнъж започна да обикаля и да се снима с различни компании. Отначало всички я сметнахме за превъртяла, но в края на вечерта познаваше целия бар.

  • Заговори другарчето. Това е най-сигурният начин за установяване на контакт и най- "не циркаджийският". В същото време той е и най-ужасяващият за множество мацки. Тук вие решавате – стиска ли ви просто да отидете при своя избраник и да се запознаете с него или ще си глътнете езика от страх. Ако питате нас, направете го, защото реално погледнато не губите абсолютно нищо, а може да спечелите много.

Стъпка четири

Приложете обичайните трикове на изкусителка. Облечете се добре и поддържайте добра хигиена (да, често душовете на къмпинга са неприятни, но такива ставате и вие, ако не сте се изкъпали 2-3 дена). Дръжте се палаво и флиртувайте. Помнете че и вие и вашият избраник тепърва се запознавайте, затова заложете на увереността – нещо малко трудно, имайки предвид ситуацията. Но опитайте – бъдете уверени и смели. Както казахме, добрият външен вид и фриволното поведение ще ви помогнат. Пък и доста по-лесно бихте впечатлили "жертвата си" със статус на "жена за милиони".

Стъпка пет

inm.com

Кристално ясно му изяснете, че го харесвате. Сега не е времето да се правите на непристъпната девица. Времето ви е изключително ограничено и трябва да използвате всяка секунда. Кажете му, че се интересувате от него право в очите или пък го хванете сама и го целунете. Добрият стар алкохол може много да помогне, но запомнете – започнете ли да изпитвате трудност да ходите на токове в права линия оставете бутилката, защото може да сгафите и да провалите цялата "игра".

Стъпка шест

Забършете ли веднъж пича, изяснете му своите постваканционни намерения. Надявате ли се, че ще продължите да държите връзка? Или може би искате просто да се виждате от време на време? Или всичко, което се случи на плажа си остава на плажа? Откритият разговор винаги е нещо полезно и честно.

ключови думи:
ваканция секс съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май