Секс в жегите? Мисия възможна!

Секс в жегите? Мисия възможна!

Навън градусите все повече се повишават. С настъпването на горещините идва сериозното потене, но и … хормоните започват да бушуват.

Безспорно през лятото (а и не само тогава) желанието за секс при мнозина се покачва. Дали заради плажните свалки, дали заради все по-оскъдното облекло при жените и мъжете, дали заради друго, но интимните преживявания в топлите месеци са несравними.

Да, сексът е хубав по всяко време на годината, ако е с правилния човек, но през лятото мнозина се сблъскваме с един неочакван и неприятен момент.

А именно жегата, изпотяването и постоянното "лепнене" кова в кожа!

Но има ли спасение? Е, оказа се, че ДА! Поне така твърди американският треньор по връзките Аликс Фокс.

Той разкри какви трикове ще ни помогнат да се радваме на секс изживяванията в горещите дни.

"За да запазите интимността приятна в жегата, лед и охладени кърпи могат да се използват по време на сексуална игра", съветва той.

Според експерта през лятото на много хора им се иска, но изпитват спад в либидото заради високата температура на въздуха.

"Въпреки това е възможно да се запази интересът към интимността, ако се избягват позиции, които изискват голям разход на енергия и близък контакт с кожата", уточнява той.

Друг ефективен начин да "охладите" секса  е използването на лед, влажни кърпи, масажни камъни и бутилки с ледена вода в еротичната любовна игра. 

За да засили тръпката, той препоръча да завържете очите на партньора си, преди да го "натриете" с някое от изброените неща.

Освен това в лятна вечер или призори можете да правите секс на балкона или в уединен ъгъл на собствената си градина.

И накрая, Фокс припомни, че поддържането на сексуален интерес в дългосрочни връзки също е "работа", така че дори и в жегата не трябва да се отказвате от флирта с любовника си публично и насаме и секстинга на обяд на работа, пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май