С*кс по време на полет: Екипажи и пътници разказват

С*кс по време на полет: Екипажи и пътници разказват

15% от участниците в скорошно проучване сред 1600 пътници признават, че са опитвали секс на борда на самолет. Повечето от тях (74,9%) отбелязват, че са го правили с половинката си, 19,6% са се отдавали на любов с непознат, 14,6% с приятел и 6,9% с колега. Хората често са водени от желанието да се присъединят към така наречения Mile High Club. Откъде идва тази концепция, кои знаменитости са били хванати да правят неприлични дейности на борда и какво мотивира пътниците, които искат да експериментират по време на полет - Lenta.ru разгледа това.

Терминът Mile High Club се появява през 1916 г. Това е жаргон за неофициална общност от хора, които правят секс във въздуха. Първият член на "клуба" е млад пилот на име Лорънс Спери, който създал устройство, което става прототип на системата за автопилот. Неговото изобретение помага на самолета да остане стабилен за дълги периоди от време, докато пилотът може да насочи вниманието си към други неща. Спери и неговият спътник, социалистката Дороти Райс, са спасени в Атлантическия океан, след като самолет, оборудван с такъв автопилот, се разбива. И двамата пътници били голи, но се заклели, че в хаоса на падането са разкъсали дрехите си. Журналистите обаче не им се вързали, а вестниците от онова време били пълни с язвителни заглавия.

Проучване на LuggageHero казва, че сред известните членове на Mile High Club са актьорите Лиъм Нийсън и Джон Траволта, актрисата Гуинет Полтроу, певецът Джон Леджънд, риалити звездата Ким Кардашиян, певицата Джанет Джаксън, предприемачът Ричард Брансън, супермоделът и актриса Тайра Банкс.

48-годишният Герман Рейк Зеефелд, който е пилот от 2002 г., казва, че понякога "двойки изчезват в тоалетната на борда" или правят секс "във всички възможни пози" на седалките. Членовете на екипажа обаче не винаги се намесват.

"Екипажът на борда винаги забелязва това. Но ние се намесваме само когато някой се оплаче. Все пак всички сме възрастни.", казва Рейк Зеефелд.

Но ако двойки, които правят секс, нарушават обществения ред, тогава стюардесите вече са длъжни да реагират.

 

Стюардесата Манди Смит, автор на популярната дамска автобиография Cabin Fever, обясни, че веднъж се натъкнала на неприятна ситуация на борда, включваща 18-годишно момиче, което било решено да се присъедини към редиците на Mile High Club.

"Тя просто се нахвърляше на всички. Не знам как се е запознала с младежа, как са го обсъдили и как са се разбрали да го направят. Стюардесите я спряха, тя се върна на мястото си и след около половин час се опита да прави секс с друг млад мъж", изненадала се Смит и добави, че трябвало да говори с родителите на момичето, които са летели с нея.

Стюардесата също предупреди, че членовете на екипажа могат да предприемат крайни мерки - например да премахнат вратите в тоалетната, където двойката се отдава на страстта.

"Но ако това е нощен полет и те са предпазливи, вероятно не бих ги прекъснала, честно казано", призна Смит.

Освен риска да бъдат хванати от екипажа, търсачите на силни усещания на борда могат да срещнат и друг проблем. Според стюардесата Кристина Галвидейт тоалетните в самолета се почистват само веднъж в края на деня, така че тя намира секса на такова място за отвратителен.

"Ако не искате да хванете нещо гадно, не опитвайте. Течността на пода на тоалетната на самолета изобщо не е вода.", мръщи се Кристина.

Колежката на Галвидейт, бившата стюардеса и риалити звезда Ева Бенетату също нарече тоалетната най-лошото място за страстни прояви в самолета, въпреки факта, че повечето пътници са уверени, че никой няма да ги безпокои там. Момичето обясни, че членовете на екипажа винаги знаят какво правят пътниците.

"Имаме патрули, които обикалят отстрани на всеки 15-30 минути. Няколко пъти хващах някого в тоалетната”, призна тя.

Друга стюардеса от САЩ, Кали Харлоу, каза, че веднъж е хванала двойка, опитваща се да се присъедини към Mile High Club и е трябвало да им каже да спрат, но в действителност тя "просто се е опитвала да не се смее". Харлоу добави, че за много пътници самолетът изглежда като отделен свят без правила, "където можете да се сблъскате с всякакви лудории". Ето защо, от нейна гледна точка, пътниците искат да правят секс по време на полет.

Пътешественикът Бен Остин, който летял със съпругата си до Лас Вегас, за да отпразнува 40-ия си рожден ден, сподели своя опит от интимност на височина от няколко хиляди метра. По думите му преди кацане той и съпругата му са пили шампанско и са се качили малко пияни на самолета.

"Веднага щом излетяхме и знакът за закопчаване на предпазния колан потъмня, жена ми спонтанно реши, че иска да ми направи подарък за рождения ден и ми каза да се срещнем с нея в тоалетната. Вмъкнахме се заедно незабелязано и се насладихме на 20 минути вълнуващо, без задръжки сексуално действие. Мога честно да кажа, че това беше един от най-добрите оргазми, които съм имал!"

Друг пътник, защитник на психичното здраве Джон Джуниър, призна, че е правил секс в самолета два пъти. По време на полет до Исландия той и партньорката му се усамотяват в тоалетната за хора с увреждания, защото Джуниър има болтове в коленете и метална част в крака.

"Тя се наведе и аз правих секс с нея в поза кучешки стил." Първо се засмяхме от нерви, а след малко тя каза: "Не мога да мълча". И покрих устата ѝ с ръка. Това продължи само няколко минути, тъй като много се страхувах да не ни хванат”, каза пътникът.

Джуниър добави, че сексът е помогнал на него и партньорката му да намалят страха от летенето и да се почувстват по-добре.

Двойки, които не искат да бъдат хванати неподготвени, докато правят секс във въздуха, плащат за секс на борда на частен самолет. Необичайни полети на двумоторен самолет Cessna в небето над Лас Вегас организира компанията на американския пилот Антъни Блейк Love Cloud. Кабината разполага с луксозно двойно легло с червени сатенени чаршафи, където двойките могат да правят любов, като пилотът е наясно с действията им, въпреки че носи шумопотискащи слушалки.

Както каза предприемачът, сред клиентите му има младоженци, зрели двойки и дори групи от няколко млади хора - до шест души могат да присъстват на полет.

 

 

 

В цената от 1 000 паунда са включени и допълнителни услуги като трансфер с лимузина от и до летището, шоколад и шампанско.

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Лъв
23 юли – 23 август