По пътя на тантричния секс

С няколко полезни съвета
По пътя на тантричния секс

Нещо куца в интимните ви отношения? Приключенията между завивките са скучни и повехнали? Е, спокойно, де. На всяка двойка може да се случи.

Важното е заедно с партньора си винаги да намирате изход от ситуацията. Затова ви предлагаме да вкарате малко свежест в сексуалния си живот, като се доверите на тези няколко препоръки, взети назаем от т. нар. тантричен секс:

 - Не се притеснявайте непрекъснато дали правите нещата в леглото така, както трябва. В тантра няма съдене и отричане. Обратното. Всичко е приемане и споделяне на другия. Магията ще се случи сама, оставете я намира и не я пришпорвайте.

- Мислете за секса като за събитие без начало и край. В този смисъл, не преследвайте някаква крайна цел. Това не е състезание. Просто се наслаждавайте на тези прекрасни моменти на споделяне на удоволствие с партньора и спрете да се чудите кой ще спечели и ще загуби от цялата работа.

- О, да! Най-важното е да намирате време за любов. Графикът ви е запълнен доживотно, но ще се наложи да предвидите в него и специално място за интимности. Отдайте се пълноценно на изживяването.

- Създавайте си неповторима, еротична атмосфера за палавите си намерения. Приятната музика, свещите и т. н. със сигурност ще настроят мислите ви правилната посока на действие.

Хайде, опитайте! А ако нещата се получат, елате да се похвалите във фейсбук.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април