Основни правила при секса за една нощ 18+

Основни правила при секса за една нощ 18+

Ето и кои са петте основни правила при секса за една нощ с непознат/а:

Без екстремен секс

Разбира се сексът с непознат (нов) човек не означава непременно смущение, особено ако сте се уговорили само за една среща. Важно е обаче да не практикувате екстремен секс или пък да залагате на болезнени техники или трудни пози с човека, когото виждате за първи път. 

Използвайте приложения

Използвайте специалните приложения за запознанства (или директно за секс), които в последните години се развиха много.

Важният и добър детайл тук е, че можете да разберете дали ще си паснете с непознатия човек още преди да се окажете с него в леглото.

Търсете срещи без стрес

Ако видите някой прекалено нахален и самоуверен, че дори арогантен мъж, то знайте, че легнете ли с него ще си навлечете куп неприятности на главата. Силният пол пък трябва да внимава за жените тип "хищници", тъй като те също са истински таралеж в гащите – буквално и преносно.

Съгласете се за всичко, но "на ръба"

Да предположим, че сте се забили с непознат/а в бара и вървите към секса. Да, но къде ще стане това? Във вас или в тях? Кой ще плати таксито? Ще останете ли да псите заедно или директно ще си тръгнете след секса? А какво ще се случи след това?

Много въпроси, а отговорите им трябва да са на "ръба". Тоест хем да се съгласите, хем това да се случи в някакви разумни, приемливи и безопасни граници.

Не забравяйте за защитата

Вероятно това е основният и най-важен момент в секса за една нощ. За първи път виждате човек, за който не знае с каква бактериална "изненада"може да ви сюрпризира неприятно. Именно заради това е много важно да използвате презервативи.

Дори да използвате орални контрацептиви, не забравяйте да си купите и презервативи, тъй като вирусите и инфекциите не са най-доброто напомняне за случайния секс с непознат, съветват от jenata.blitz.bg.

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май