Неща, които мъжете забелязват в леглото, но не си признават

Неща, които мъжете забелязват в леглото, но не си признават

Когато правим секс с някого, ние буквално оголваме душата си пред него. Сексът е една от най-интимните дейности, която може да споделяме с половинката си и като такава е напълно нормално да се притесняваме за много различни неща.

Питаме се дали изглеждаме добре в очите му, дали забелязва целулита ни или пък мисли, че не сме достатъчно добри в секса. Чудили ли сте се някога какво всъщност виждат мъжете в леглото? Дали той наистина забелязва тези малки неща, които ви притесняват? Ето и самата истина.

1869927

1. Вашите недостатъци

Да, той вижда пухкавото ви коремче. Да, той вижда стриите. Да, вижда акнето ви. Познайте какво? Той не казва нищо, тъй като не се интересува от тези малки несъвършенства. Достатъчно ви харесва, за да прави секс с вас и това основно казва всичко. 

2. Вашата стегнатост

Добри новини. Всъщност рядко може да попаднете на наистина разширена вагина. И всъщност може да подобрите състоянието й, като правите упражненията на Кегел, ако се притеснявате, че не сте достатъчно стегната.

3. Вашите навици

Това е напълно вярно, ако той ви прави орална любов. Поне може да се изкъпете и да се погрижите за окосмяването си. Това ще направи нещата много по-приятни за него, а със сигурност и за вас.

4. Вашата реакция към неговите недостатъци

Той ще забележи, че избягвате да докосвате белезите му или пъпките по лицето. Той много добре знае своите недостатъци и със сигурност няма да повлияе добре на самочувствието му, ако ги отбягвате. Както вие не сте перфектна, така и той не е и е най-добре да го приемете такъв, какъвто е.

5. Колко много си падате по него

Той иска да знае, че е желан, че искате да бъдете с него. Ако го гледате като дете, което отива на зъболекар, той ще забележи и ще се отдалечи от вас. 

1869926

6. Колко много се наслаждавате на секса

Мъжете забелязват колко пъшкате, какво говорите и дали достигате до оргазъм. Те не само забелязват, но също така се наслаждават. Ако не издавате много звуци или просто правите скучни физиономии, той най-вероятно няма да спи повече с вас.

7. Дали имате специални умения

Нали знаете онова невероятно нещо, което правите с езика си? Да, той го забелязва, обожава и ще се сеща за него, когато си помисли за вас. Ако наистина се раздавате в леглото и обичате да експериментирате, той ще го оцени. 

ключови думи:
легло мъже

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април