Не спирайте да си говорите

Дори в леглото
Не спирайте да си говорите

Чували сме представители на мъжкия пол да твърдят неща от рода на: "Когато зададеш въпрос и жената каже "не", тя всъщност има предвид "да". Когато пък не казва нищо, значи отговорът е "не". Или пък "Жените никога не казват какво точно искат". В крайна сметка осъдителното заключение е: "Ми, те, жените, всъщност не знаят какво искат".

Да, понякога можем да се съгласим. Но сме длъжни да вметнем – това не се отнася до всички дами. Тези жени, които пък досега не са пожелали да изкарват всичко на показ, можем да посъветваме - споделяйте с партньорите си малко повече. Това важи не само за дребните проблеми и случки от ежедневието, а и за приятните еротични мисли, в които Той е главното действащо лице.

inm.comНа първо място, момичета, запитайте се какво можете да спечелите и двамата, ако споделяте с любимия част от ежедневните си преживелици. Така той би могъл да ви помогне, ако сте изправени пред дилема или проблем. Но не забравяйте, че колкото по-ясно разговаряте с него, толкова по-съпричастен и по-сигурен ще се чувства с вас. И още нещо - карайте по същество. Няма значение колежката ви с какво червило е била, какво е казал шефът или как чорапите му не са подхождали на обувките му и т.н.

Споделянето на тривиални, но понякога мъчителни житейски несгоди, може да да бъде преход към изповедите в леглото. А те са много по-чистосърдечни и красноречиви при доста нисък разход на словесни единици. Това не означава, че се откъсват лесно от устните на жените, обаче.

В случай, че сте решили да промените този факт, бихте могли да споделите с приятеля си някоя сексуална фантазия или идея, дори да ви е хрумнала съвсем случайно. Направете го непринудено, както непринудено са се родили и образите в главата ви.

Понякога не е нужно дари да обличате мислите си в думи. Ако сте в настроение, можете направо да ги разиграете заедно с любимия си.

Оставяме настрани факта, че мъжете са "по-сексуални", че половите им органи позволяват по-пряка стимулация и че "се възбуждат от какво ли не". Всъщност способността им да комуникират по време на акт е достойна за уважение и е още едно средство за по-пълно сексуално изживяване. Те получават това, което желаят, просто защото умеят да формулират ясно желанията си.

Бихте могли да вземете пример от такова поведение, ако усещате, че нещо между вас остава недоизказано. Когато се озовете в прегръдките на партньора си следващия път, просто му дайте знак какво искате от него. Опитайте се да превъплътите фантазията си в игра, която да го насочи към желанията ви. Бъдете импулсивни и не мислете какво ще стане (защото то със сигурност ще бъде хубаво).

Разговаряйте повече с този, който е до вас. Това е един от начините доверието между вас да се съхрани и връзката ви да стане още по-красива.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 06.10.2011 | 12:42
    Бих добавила, че слушането също е важно за успешната комуникация :) А ако се прави с две уши - още по-добре и оказва най-силен ефект.

    Освен това, има случаи, когато приказките в леглото просто не са нужни :)
  • 1
    от Не е посочен | 06.10.2011 | 12:30
    - Абе Гарабете, то хубаво ли е да си женен?
    - Мега яко е, човек. Прибираш се, сготвено. Всички дрехи са ти изпрани и изгладени.
    Сутрин като станеш, ти носи закуска и ти гуука, гуука, гуука... мама и де***!

    Но шегата настана :) винаги тябва да се комуникира... това е най-важното. Чудесна статия :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май