Мъжете искат футбол

Ето защо...
Мъжете искат футбол

Най-важното

Семейството е като Близкия Изток: няма разрешение на конфликтите, примирията са кратки и е нужна умела дипломация, за да се запази мирът :)

По Ерик-Еманюел Шмит

Но няма да им позволим да се отдадат на тази своя страст, нали? Предпочитаме профилактично да мрънкаме за внимание, вечно да се оплакваме и да се чувстваме сериозно пренебрегнати. Резултатът: неразбирателство, скандали и... край на първото полувреме :)

Ако обаче можехме поне веднъж да напуснем света на емоциите, щяхме да осъзнаем, че скъпите ни мъже наистина имат нужда от футбол.

Нещо повече, манията по любимата игра кара повечето от тях да се чувстват удивително добре, прави ги наистина щастливи. Представете си го като нашето маниакално пазаруване или шумно излизане по женски, но без ненужното пръскане на пари.

В този ред на мисли, ето ви няколко причини защо следващия път не трябва да дърпате дистанционното на телевизора (топката) от ръката на половинката си или да му забраняватеinm.com да ходи да рита с приятели:

1. Футболът е неговата експертна област и любима тема за редовни дискусии.

Тук той се чувства подготвен да говори и да коментира с часове. Затова, молим ви, не му я отнемайте!

В крайна сметка, вие също имате любими приказки за размисли и страсти. Честно е нещата да останат така и всеки да удовлетворява нуждата си от бърборене, както намери за добре.

2. Вашият сладур също има право на социални контакти.

Ходенето по мачове, събирането с приятели за футболни дни и следобеди и прочее събития му носят куп приятни емоции. Какво означава това? Ами, че, когато се прибере вкъщи, ще е усмихнат и доволен, готов да обърне и на вас подобаващо внимание :)

3. Ритането с момчетата е проява на физическа активност, при това – доста интензивна, няма майтап.

Вместо да страдате, че той ви изоставя "точно, когато имате най-малка нужда от него", радвайте се на факта, че е отишъл да поспортува, да се поразкърши и да се погрижи за фигурата и за здравето си.

4. Викането, вълненията и дори – разочарованията от неуспехите на любимия отбор, са неговият начин да се отърве от натрупаното напрежение.

А ако ние ходим на въображаеми плажове, на скъпи разкрасителни процедури и масажи, на него му е достатъчна спортната медитация, за да се справи със стреса. И да започне новия ден с повече оптимизъм.

Така че нямаме избор, момичета! Длъжни сме да дадем на мъжете си това, което обичат.

А на вас, момчета, ще кажем, че ние също обичаме футбол. И даже ще го играем тази неделя, тук. С две думи: отдъхнете си, има начин да запазим семейната хармония. Да опитаме?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май