Малки трикове за успешна първа среща 3

Романтичната вечеря е отживелица... По-добре закусвайте романтично :)
Малки трикове за успешна първа среща 3
inm

Хей, приятели! Ако бях астролог, щях да ви кажа, че 2013-та е изключително подходяща година за започване на нова любовна авантюра :) Но, за щастие, нямам нищо общо с астрологията. Нито пък вярвам в нея.

Истината е, че подходящ за любов може да бъде всеки период от живота, който сте почувствали като такъв. Затова не се колебайте да се впуснете в романтично приключение – когато и да е, където и да е.

А ако наистина искате първата ви среща да е запомняща се, вместо на романтична вечеря, поканете избраника/избраницата си на... закуска.

Започнете деня заедно и разберете как обича да се събужда човекът срещу вас: със силно кафе или с ароматен чай с бисквитка... А може би с целувка?

Ще се уверите, че на дневна светлина хората са други – някакси по-себе си. Когато не могат да се обвият в цигарен дим или да се скрият в тъмнината на нощта, те са принудени да се покажат такива, каквито са. Което е добре, ако питате мен :)

Е, пробвайте този трик. А тъй като сме отворили темата, нека ви попитам: кои са вашите предпочитани места за първа среща, м?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май