Магии за по-добър секс

Вие вече ги знаете, но се налага и да ги прилагате
Магии за по-добър секс

Любовта, разбира се, е най-голямото чудо и ако гори в сърцето ви, вероятно не се оплаквате от интимния си живот. Все пак съществуват редица проверени истини, които са свързани със сексуалното здраве и бързаме да ви ги припомним, ако сте ги забравили. 


 

 

FitWell


Формулата "балансирано хранене + постоянна физическа активност + качествена почивка" е най-прекият път към  по-приятните креватни приключения. Нещо повече: редовните упражнения ще докарат пролетта и в леглото ви, не се съмнявайте.

Редица проучвания показват, че хората, които тренират редовно, значително подобряват кръвообращението в половата си система. А какво по-хубаво от това?

 

Кино на живо


Не, не става въпрос за 3D технология в еротиката. Обратното: изключете всички приемници и вместо да гледате нещо, което, сигурни сме, вече сте гледали, се отдайте на любов. Режисирайте собствения си филм и го направете блокбъстър в собствената си класация. Това вече си заслужава загубата на време. 

От друга страна, мнозина специалисти твърдят, че прекаляването с телевизията увеличава риска от еректилна дисфункция при мъжете.

 

Остарялата романтика


Забравете за свещите и за тихата музика. Те са чудесно средство за релакс и успокоение, но точно в този момент имате нужда да повишите сърдечния си ритъм. За да подготвите почвата за страстна и гореща нощ, преди нея споделете с половинката си интензивна спортна сесия.

Потичайте след работа в парка или потренирайте в зала. Така в тялото ви ще се освободят достатъчно ендорфини, които ще хвърлят спасителен пояс на либидото ви.

 

Изберете перфектното време


Редица учени ще продължават да ви внушават, че часът на сексуалния акт има значение, но истината е малко по-практична.

Сексуалното желание се определя от хормони, които са налични в тялото през целия ден, а тяхното освобождаване зависи от много други фактори като храна, физическа активност, нива на стрес и възраст. (След менопаузата при жените и андропаузата при мъжете нивата на половите хормони рязко спадат).

Така че вместо да се ориентирате по стрелките на часовника, нахранете хормоните си и тези на половинката с подходяща храна. Ето тук ви предлагаме едно примерно меню.

Желаем ви пълноценни интимни моменти! Те ще ви донесат щастие и здраве, бъдете сигурни.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май