Качествен сън за двама

Перфектни пози за семейно похъркване
Качествен сън за двама

О, да! Споделянето на леглото с любимия човек никак не е лека задача. Но, както се казва – щом сте се хванали на хорото, ще го играете :)

За да направите среднощното преживяване по-комфортно и за двамата обаче, ще ви поканим да скочите бързо в следващите редове. Те ще ви запознаят с три удобни позиции за сън, подходящи за влюбени (или не чак толкова влюбени) двойки.

Поза "лъжичка"

Знаете я, нали? Двамата лежите на една страна и един в друг, точно така. Това позициониране е особено подходящо за хора, които се оплакват от болки в гърба. Нещо повече, под свитите си колене може да сложите една малка възглавничка за максимално удобство.

Поза "както ми харесва"

Вие обичате да се гушкате, а на половинката ви винаги, ама винаги ѝ е горещо? Има разрешение на вашата драма. Ето какво: любимият ви човек ще спи по корем, а вие - на една страна, като леко ще го прегърнете отстрани. Така хем ще получите необходимата доза внимание, хем няма да нарушите личното му пространство.

Този, който хърка по корем обаче, нека сложи възглавничка под стомахчето си, за да избегне нерегламентирано натоварване в гърба и в кръста.

Поза "както ми харесва" 2

Е, тук контактът помежду ви няма да е особено голям - когато и двамата лежите по гръб. Но пък ще ви е добре, не се съмнявайте. Може поне да се хванете за ръце и леко да обърнете муцунки един към друг. Ех, каква романтика, нали?

Лека нощ и приятни, споделени, сънища :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май