Как да постъпим, ако мъжът си поиска голи снимки?

Как да постъпим, ако мъжът си поиска голи снимки?

Изпращането на снимки или съобщения, съдържащи сексуално съдържание, отдавна е част от всяка връзка. В същото време сексуалната кореспонденция не е толкова безобидна, колкото изглежда.

Ако изпаднете в подобна ситуация, в която мъжът започне да настоява да му изпратите "горещи" секси снимки, експерти съветват да си зададете следните въпроси:

Наистина ли му се доверявате?

Това е първият въпрос, на който трябва да си отговорите. Кой е човекът, който отправя тази молба? Дали това е вашият любовник, или нов познат? Във втория случай по никакъв начин не сте защитени от изнудване, което е много вероятно да започне. Дори и да сте във връзка с даден мъж, никой не гарантира, че след евентуалната ви раздяла той няма да започне да ви манипулира . Не забравяйте, че всичко, което се изпрати онлайн, остава в мрежата завинаги, съветват специалисти.

Изпращате ли снимката по собствена воля?

Изглежда просто - интересен мъж ви моли, да му изпратите провокативна снимка, а вие се съгласявате. Обикновено се случва така, че жената абсолютно не приема подобни "забавления". Когато са във връзка се страхува, че отказвайки да изпратят подобно съдържание, мъжът ще се обиди или дори ще откаже да подържат контакт. Необходимо е да се правят отстъпки, смятат специалисти. В този случай обаче няма да изпитате никакво вълнение, а само отвращение от себе си. Ако не искате да публикувате подобно съдържание дори в личната кореспонденция, кажете на мъжа за това директно, без да го обиждате, пише Rambler.

Помислете защо му трябват вашите снимки

Не е нужно да мислите дълго -  лесно е да се досетите за какъв вид стимулация е необходима вашата снимка. "Секстингът" (вид виртуално общуване, което включва изпращане на снимки, видеоклипове и съобщения със сексуален характер) може да ви спаси при връзка от голямо разстояние, или когато по някаква причина не можете да бъдете интимни с мъжа си, обясняват експерти. Ако изпращате на мъж снимки с надеждата, че те ще предизвикат нежни чувства към вас, ще ви разочароваме - той се нуждае от такива снимки за чисто физическо удовлетворение, категорични са експертите. Тази мисъл може да ви отрезви.

Източник: "Марица"
ключови думи:
голи снимки секстинг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май