Забавни, секси проучвания (част втора)

Смешни са, няма майтап
Забавни, секси проучвания (част втора)

Точно така, познахте. Освен с всичко друго, ще запомним отиващата си 2011 година с най-безумните изследвания, правени в областта на сексуалния живот. След като вече се посмяхме на няколко, нека ви поднесем още една порция забавни, секси проучвания.

Комплиментите и удоволствията

Според експеримент, публикуван в научното издание "Journal of Personality", става ясно, че студентите предпочитат повече да получават комплименти или добри оценки, вместо да правят секс. Както може да се досетите, участниците в проучването са американски колежани, а това, според нас, обяснява много неща ;)

Многоуважаваните учени задължително трябва да дойдат в България и да поразпитат какво смятат нашите умни глави за секса. Сравнението ще бъде интересно, нали?

Формата на устата и оргазмите

Любовните ни новини продължават обаче с тезата на Стюарт Броуди – професор по психология в университета в Скотланд, Северна Каролина. Той твърди, че по формата на женската уста може да бъде установена склонността на мадамата да получава оргазми. Мхм. Дебелите устни, тип "муцка" (дано си ги представяте ;)) били сигурен белег, че въпросната мадама може да бъде напълно задоволена в леглото.

Е, скъпи, Броуди, значи ние, с тънките устни, сме обречени цял живот да не изпитваме удоволствия?! Глупости! Проверили сме, че в секса има много други фактори, от които зависи насладата. Не можеш да ни метнеш ;)

За жените и... жените

И накрая: съвсем прясно американско изследване твърди, че с възрастта дамите са по-склонни да променят сексуалната си ориентация и да изпитат физическо влечение към същия пол. С възрастта? Едва ли... Съмняваме се, че на 60 години ще имаме проблем със сексуалното привличане ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 02.01.2012 | 02:05
    Нямам нищо против сексуалната ориентация на жените да имат влечение към същия пол, но нека това да става по навреме, а не на преклонна възраст!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май