Горещи изкушения: Лед и вода при секса през лятото

Горещи изкушения: Лед и вода при секса през лятото

Да отидеш с гаджето на почивка и да не правиш секс на плажа, това просто не трябва да се случва това лято. Това е сезонът на летните флиртове и безгрижните дни. Според сексолозите лятото официално е обявено за сезона на секса. Освен че сме много по-свободни, това има и научно обяснение - либидото и хормоните на щастието през слънчевите дни се увеличават значително. Така че, опаковайте зимната си сексрутина с пуловери и ботуши и опитайте тези горещи летни сексидеи от любовни ласки в басейна с фламингото до бурен секс на крайбрежните алеи. Време да реализирате всичките си сексфантазии.

Правете секс на плажа. Това може да бъде романтична среща на празна, осветена от луната ивица пясък или дневна лудория, скрита от погледа на близките плажуващи. Ако сте достатъчно смели за секс на плажа през деня, започнете с бърз масаж, докато нанасяте слънцезащитен крем върху всеки сантиметър от тялото на другия - това е добра прелюдия към нещо по-страстно.

Използвайте кубчета лед или дори сладолед като сексиграчка през лятото. Независимо дали сте избрали плажа за място на вашите летни ласки, може да включите успешно леда в любовната игра. Вземете кубче лед и с него докосвайте чувствителни места по тялото на партньора си. Не бъдете много груби, опитайте с вътрешната част на бедрата, врата или в областта на рамената. Ако той или тя са по-чувствителни на тема "студено ми е", просто охладете ръцете си и с длани извършвайте същото. Важното е, че не бива твърде дълго да охлаждаме партньора си, защото продължителното докосване със студени ръце или ледени кубчета може да стане неприятно.

През други сезони съвместното къпане може да бъде логистичен кошмар от опити - и обикновено неуспешни - да се стоплите, но през лятото можете да седнете и да се отпуснете заедно, да си говорите, да се разсмивате и да оценявате телата на другия, като охлаждате под дюзата.

Опитва ли ли сте на лодка или водно колело. Този сексексперимент си заслужава. За целта трябва да си наемете плавателно средство за час. Това може да стане в река, язовир или море. Отдалечавате се на достатъчно разстояние от брега и околните и, както се казва, се почвате. Изборът на поза в този случай е решаващ, а вариантите не са чак толкова много. Най-добре е да бъдете в центъра на лодката, за да не се окажете директно в открити води. А интуицията ще ви подскаже как да действате.

Секс във водата може да опитате в морето, в някоя река или пък басейн. Водата може да осигури уникална атмосфера на интимност - сексът в морето или басейна създава близост, каквато не може да се пресъздаде в спалнята - най-вече по отношение на това как тялото започва да възприема докосванията и как намира начин да балансира всичко случващо се в новата среда.

Лятото е време и за парти. А през този толкова приятен и горещ сезон повечето купони се правят на някоя крайморска вила. Позабавлявайте се с приятели, а после намерете някоя спокойна стая, където може да се усамотите, и се отдайте на плътски удоволствия, пише "Телеграф".

ключови думи:
лято секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април