Вижте какъв секс влудява мъжете според зодията им!

Вижте какъв секс влудява мъжете според зодията им!

Хубавият секс играе огромна роля в живота на една двойка.

Вижте как господата от всеки зодиакален знак предпочитат секса.

1724375Profimedia



Овен–за него е важно той да командва играта!Пада си по роли, особено такива, в които той е обиграният любовник, който разкрива тайните на удоволствието на срамежлива девойка.



Телец– той не обича да бъде активната страна! Иначе е готов на много експерименти,но вие ще трябва да ги инициирате.В противен случай ще си правите всеки път съвсем обикновен секс.



Близнаци– харесва му, когато сексът е импулсен!Но най-много го възбуждатеротичното бельо, нестандартните места, нестандартните пози и много държи партньорката му да е достатъчно разкрепостена.



Рак– за него е важно да знае, че доставя удоволствие на жената в леглото си.Затова най-комфортно се чувства, когато тя предварително му е споделила какво харесва в секса. Но независимо колко ще се вихри и колко пози ще сменя,за рака сексът никога няма да стане по-важен от чувствата.



Лъв– този мъж е неуморим в леглото. Обичадинамичния секс, освободените жени и определено знае как да те отведе на седмото небе. Лъвът обича всякакъв секс, ключовият момент при него е, че не обича да няма секс. Ако смятате дълго време да не го пускате в леглото си, докато ви докаже чувства, да знаете, че няма да стане.

 

Дева – той обожава секса, дори е пристрастен към него! Статистиките показват, че мъжете Дева предпочитат жената да е отгоре. Но без да са нужни статистики ще ви кажем най-важното – добрата хигиена! С това нещо те компромиси не правят.

 

Везни – именно тези изтънчени и чувствителни мъже са най-големите фенове на секса с повече от една партньорка. Което не означава задължително, че и с една няма да му е хубаво, но определено има нужда да бъде "обгрижван" като от две. Така че, раздавайте се максимално в леглото с мъж Везни.

 

Скорпион – смел, страстен и винаги готов за секс. Той го обича във всичките му форми,стига само да не е прекалено монотонен. За него е важно да доминира и да се следват правилата и идеите му.

 

Стрелец – дори да ви изглежда скромен, да знаете, че Стрелецът е много чувствен любовник. Той не си пада по нетрадиционния и извратен секс. Предпочита класиката, но пък в романтична и възбуждаща обстановка.

 

Козирог – изключително прилежен любовник, но за него сексът е нещо повече от секс. Той очаква специално отношение, изненади, старание от жената да го възбуди максимално. Забележи ли всичко това, не само ще се радвате на страхотен секс, но и имате големи заявки да спечелите завинаги сърцето му.

 

Водолей – той има доста разкрепостено съзнание и не се притеснява от това. И все пак, за него сексът не е най-важната част от цялата картинка. Той държи повече на любовната игра. Обича да подчинява жената. Има и още нещо важно – Водолеят много рядко (да не кажем никога) ще си легне с не особено привлекателна жена. Той държи на женската красота, особено в леглото си.

 

Риби – този мъж обича по-мързеливия секс. С активна партньорка, която да поема всички инициативи преди, по време и след. И все пак държи средата да е комфортна, романтична и без излишен ексцентризъм.

ключови думи:
горещ секс зодиа

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април