Бързи съвети за бързи срещи (за момичета)

Как да се възползвате от емоционалното преживяване на макс
Бързи съвети за бързи срещи (за момичета)

Чували сте за т. нар. "speed dating”, нали? Бързите срещи са чудесна идея за запознанство, която става все по-популярна и харесвана у нас. Сещате се за какво иде реч: равен брой мъже и жени се събират на едно място (обикновено в заведение). Дамите се настаняват на масите и последователно срещу тях сядат различни мъже. Идеята е срещата с непознатия да продължи само няколко минути и след това да дойде следващият. В краткия разговор мъжа и жената нямат възможност да се опознаят добре, но със сигурност усещат, когато искрата между тях пламне :)

Та, ако сте избрали този начин да срещнете любовта, нека ви да дадем няколко препоръки:

1) Задавайте ясни, по възможност – нефилософски, питания на човека срещу вас. "Как се развива лятото ти?" "Какво е любимото ти хоби?" Ей такива работи. Така ще намалите риска от всеобщо отегчаване и залитане в теми, които е невъзможно да бъдат разнищени за периода, в който ще сте заедно.

2) Създайте комфорт на онези, които се чувстват неудобно. Има мачовци, за които воденето на разговор с непозната се превръща в истинско изпитание. Помогнете им, не ги оставяйте да се мъчат. И за вас, и за тях, ще е добре, ако всичко започне и свърши по-добре от предвиденото.

3) Не ходете на бързи срещи с големи очаквания – може и да не срещнете любимия там. Със сигурност обаче ще си намерите нови приятелки :) И най-важното: забавлявайте се. Нещата се получат.

Е, толкова от нас. Ще се радваме, ако и вие споделите опита си със скоростните запознанства. Тук или във фейсбук.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май