Анатомията на Аполон

За мъжете и боговете.. Тия три работи!
Анатомията на Аполон

На всички ловци на митове, по света и у нас, смятаме да сервираме една прилично шокираща истина. Скъпи господа, не се заблуждавайте, че нежните създания сме стеснителни, лишени от въображение и еротични апетити. Това далеч не е така. Зад романтичните ни натури всъщност се крият вселени от сладострастни копнежи и непотушими любовни огньове. Ако трябва да сме напълно откровени, дълбините на съзнанието ни често кипят като Содом и Гомор.

Та, в този ред на мисли, какво ще кажете да се посветим на анатомия? Секси анатомия, разбира се.

Преди всичко обаче, в тази любопитна тема няма закони и теореми. Тоест, личните пристрастия, предпочитания и съображения са строго индивидуални и ние знаем това. Също така, с настоящия материал не бихме искали да нараним чувствата и егото нито на мъжете, нито на жените.

Дългогодишни проучвания недвусмислено доказват, че момичетата просто искат да се забавляват. В този смисъл, днес възнамеряваме да се вживеем в ролята на дръзки изследователки, за да разберем до каква степен мъжките контури и линии въздействат на Евите.

Привличането между хората никога не се случва като по учебник – обикновено е непланирано и почти винаги крие неочаквани изненади. Учените от National Geographic са открили, че при жените огромна роля играе един несъзнателен мотиватор, който всъщност определя избора им на сексуален партньор. Това е белегът на здравите гени – широки рамене, хармонични бедра, волева брадичка, добре оформени седалищни мускули, свежа кожа, здрави зъби. Точно те, в крайна сметка, накланят везните "за" или "против". 

Не е желателно да подценяваме обаче и останалите сексапилни индикатори, затова ще се отклоним от перфектната формула за излъчване и впечатление. Започваме отгоре и постепенно слизаме надолу...

Уши

Красиво оформените уши и симетричното им разположение са признак на силен и жив характер, здрав ум и реализъм. Колкото и странно да звучи, жените наистина обръщат внимание на тази част от тялото. Много дами признават, че когато се почувстват леко заинтригувани от даден обект, погледът им първо се стрелва към ушите, които бързо обхожда. И ако одобри възприетото - нескритата симпатия е налице. 

Устни

О, да... Сочните устни са поредният детайл, който е способен да ни изкара от собстеваната ни кожа. И тук не играе само роля чисто естетическата гледна точка, а и потенциалното интимно удоволствие, което такива устни биха могли да ни предложат. Емии, ние пък сме готови да го приемем...

Челюст

inm.com

Не, не си представяйте някоя ужасна сцена от "Челюсти", защото изобщо нямаме намерение да описваме кръвожадни акули в този параграф. Добре изразената челюст върви в комплект с волева брадичка, която вече споменахме по-горе. Тук може да се развихрим и да включим още красив профил, закачливо носле, дълга шия... Всичко това е секси и крещи "Обсипи ме с целувки!".

Предмишници

Здравата предмишница, в комбинация с деликатно изпъкнали вени и мощна китка, е истински шедьовър. А ние много си падаме по изкуството! Във всичките му форми...

В този културологичен смисъл, силните ръце са поредното оръжие, чрез което мачовците успяват (буквално) да ни управляват, досущ като марионетки. Топлите обятия са онази малка зона, в която всяко момиче иска да остане завинаги. Предмишниците ала Вин Дизел навеждат и на мисълта за разни похотливи грубости...

На предела

Въпреки, че много представителки на нежния пол намират V-образния гръб, силните рамене и широкия гръден кош за особено съблазнителни, според нас тези елементи са по-скоро банални. Защо не съсредоточим вниманието си върху друга, не толкова коментирана зона от мъжката физика?

Почти алфабетично се спускаме надолу, смело приближавайки зона Х, но преди това - пит-стоп, на предела. Границата, в която коремчето и любовният инструмент се срещат, сякаш в приятелска прегръдка, е трудно описуема. Малките извивки в тази област винаги обещават неустоим сексапил, от една страна, и невъздържани въления, от друга. Фреди Люнгберг, къде си???

Треперете! Предстои ни ново, вълнуващо гмуркане на юг, съвсем скоро, за което обаче не е зле да си предвидите и шнорхел. За да не останете без дъх, в един момент... ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май