4 пози ни качват на седмото небе

4 пози ни качват на седмото небе

Когато нещата опират до секс, разнообразието е нещо, което всеки човек желае. В момента има дефицит на нови изживявания, с които да избягаме от рутината. А тя рано или късно наляга дори най-хармоничната връзка, да не говорим за брачното ложе. Много често експериментите там затвърждават и развиват връзката. Не всяка двойка обаче е готова да опита техниките от "50 нюанса сиво" или " Камасутра". За щастие няма нужда да купувате садо-мазо артикули, нито да ходите на йога за разтягане – просто може да опитате с разнообразни секспози, които гарантирано ще подобрят половия ви живот. Забравете добре познатата и изтъркана мисионерска поза, защото тя е демоде през 2022. Всъщност, ако сте й фен, то може да опитайте поза Жаба. Тя има няколко варианта, като един от тях се води разновидност на мисионерската позиция. При нея дамата е легнала по гръб, но краката й са обвити около раменете на партньора.

Това е романтична секспозиция, която ще ви накара да се чувствате едновременно удобно и свързани един с друг. Тя е чудесна за ласки рано сутрин, когато тъкмо се събуждате. И двамата трябва да лежите настрани. Мъжът е отзад. През цялото време не спира да ви целува по врата, което най-вероятно ще доведе много еви до втрисане от удоволствие. Този вид акт кара жената да се чувства като в романтичен филм. Като цяло тази позиция е много интимна. При нея ръцете на жената са свободни, което означава, че тя може да го докосва, забравяйки задръжките си. В същото време мъжът може да играе и с гърдите на партньорката си, което също ще вдигне градуса на цялото преживяване.

Не е тайна, че адамовците обичат, когато жената е отгоре. Първо, това им позволява да се отпуснат и да не вършат цялата работа. Второ, гледката е просто зрелищна и доста възбуждаща. И само съмнението относно визията на телата им спъва повечето жени да застанат на върха и да поемат контрола. Дами, забравете за всяка несигурност, която може да имате за визията си. Вместо това започнете бавно и леко да се движите нагоре и надолу, напред и назад и ще се отпуснете. В крайна сметка така ще провокирате едно прекрасно измъчващо изживяване както за него, така и за вас.

При позата Обратна каубойка дамата отново е отгоре, но обърната с гръб. Това дава разнообразие и може да доведе до страхотно изживяване. При тази поза мъжът лежи на леглото, но е добре краката му да докосват пода. След като той е в това положение, вие се качвате отгоре му, обърнати с гръб. Поставете ръцете си върху бедрата или коленете на партньора си. Предимство на тази позиция е, че с нея отлично се достига до митичната G-точка. И мъжете наистина я обичат. Тази позиция е по-сексуална, но по-малко интимна, което не е непременно недостатък, защото може да бъде и забавно. Насладете се на удоволствието от всичко това. Сексът не винаги трябва да е романтичен; може да бъде и суров, анималистичен и интензивен. Всъщност това често е видът секс, който оставя адамовците доволни. Не забравяйте - сексът не е нещо, което можеш да научиш, като четеш за него. Най-добре е да се практикува. Но не го правете само по книга, залагайте и на своите инстинкти - тялото да ръководи взаимодействието, позволявайки ви да се движите свободно.

ключови думи:
пози секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април