3 начина да разпалим страстите

3 начина да разпалим страстите

Да го изненадаме със секс

Този изпитан и винаги действащ метод не само ще го разпали за нула време (всъщност веднага), но е и възможност да влезем в по-доминантната роля, ако обикновено мъжът е този, който инициира секса. Често, когато ежедневието ни стане забързано или стресирано, цялото време в спалнята се използва само за сън, затова, ако и нашият случай е такъв, инициативността по отношение на секса ще е една приятна изненада за мъжа, която ще възроди сексуалния ни живот. Важно е да изберем момент, когато знаем, че партньорът не е зает с нещо, свързано с работата, защото изненадите са най-приятни, когато човекът, когото изненадваме, оцени какво правим – и има време за разпалване на страстите.

1800768

Да се редуваме кой ще е водещия

Сексът с човек, с когото сме заедно от години, обикновено предполага, че всеки има своята роля – единият обикновено е по-инициативен и водещ от другия. Докато това е напълно естествено, може да се случи и така, че да доведе до отегчаваща рутина. За да направим нещата по-пикантни в спалнята, можем да се редуваме кой да е "шефът” в леглото. С хвърляне на монета или предварителна уговорка кой получава ролята, забавлението е гарантирано. Водещият има право да прави каквото иска, което подсказва, че не само ще възродим сексуалния си живот, но и доста ще се поизпотим.

1800769

Да включим приключение

Може и да не ни е приятно да правим секс на публични места, но ако експериментираме с нещо, което обикновено не правим в леглото, това ще се отрази ползотворно на сексуалния ни живот. Според едно скорошно проучване за склонността на хората към приключения в секса тези двойки, които са по-отворени да експериментират, са по-удовлетворени от секса. Не само това, но и в колкото по-авантюристични дейности в секса се включваме с партньора, толкова по-голямо ще е удовлетворението от цялата ни връзка. Това може да е нещо съвсем лесно като да правим секс на пуснати лампи, да облечем секси бельо, да споделяме фантазиите си с партньора или да правим секс някъде другаде, освен в спалнята.

ключови думи:
разпалване страст

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април