10 причини да правим секс сутрин рано

За добро настроение и отлично здраве!
10 причини да правим секс сутрин рано

Сигурна съм, че мнозина от вас имат своя рутина сутрин рано. Мнозина се събуждат, влизат на бързо в банята и с чаша горещо кафе посрещат утрото. Други най-вероятно правят гимнастика, през банята и след което чай, кафе или залагат на закуската. Трети най-вероятно от леглото в банята и на бегом към работното място, защото всяка секунда сън им е изключително скъпа.

Без значение от кой тип сте ви предлагам една малко по-различна сутрин, която ще замени сутрешната гимнастика и определено ще ви даде отличен старт на деня, който ще остави траен отпечатък дори върху излъчването ви!

Не се изненадвайте, ако в последствие колегите ви в службата забележат, че сте по-красива/ красив от обикновено.

Колегите от норвежкия сайт Buzzit са дали 10 основателни причини, защо да започнете да се събуждате всяка сутрин с порция секс.

Секса сутрин рано е:

1. Отлична тренировка за горене на калории

Сутрешният секс заменя тренировката в залата. Отдайте се на сутрешни ласки с партньора и с чиста съвест можете в този ден да пропуснете тренировката. За 1 час секс изгаряте средно около 240 калории за мъжете и 180 калории за жените. Заслужава си, нали?!

2. Подобрява близостта

Разрошена коса, сънени очи и неизмити зъби. В сутрешните часове нямате тайни един от друг. Всичко ви е ясно, но секса определено ще допринесе за подобряване на близостта помежду ви! Така че внимавайте какво похапвате вечер и не пропускайте да си измиете зъбите старателно, както и да вземете душ.

3. Ще остави трайна следа в съзнанието

Сексът в нетрезво състояние е изключително забавен, но понякога спомените на сутринта са ви мътни и не носят онази наслада на която се надявате. Сутрешният секс обаче си го бива, защото помните всеки един миг и ласка изключително отчетливо.

4. По-добър от кафето

Сексът стимулира производството на ендорфини - "Хормон на щастието" и ви дава сериозен енергиен тласък, който определено заменя напълно сутрешното ви кафе.

5. Отлично средство срещу стреса

1532314Thinkstock/Guliver

Изследванията отдавна са доказали, че сексът е отлично средство срещу стреса. В случай, че го практикувате сутрин рано, то определено ще започнете деня по-спокойни и усмихнати. Представете си как ще се чувствате, ако всеки втори ден сте във върхова форма благодарение на секса сутрин.

6. Като подарък за рождения ден

Със сигурност си спомняте емоциите около връчването на подаръка ви за рождения ден, когато сте били все още деца. Е, сексът може да има абсолютно същото въздействие върху чувствата ви, ако се изненадвате взаимно с интимната си половинка.

7. Подходящ когато предишната вечер сте заспали рано

Сексът е супер, но когато ви се спи ви се спи и толкоз! Още една причина да предпочетете секса сутрин рано, а и не ви се налага да страдате от гузна съвест.

8. Отличен за блясък в очите и румени бузи

Сексът подобрява кръвообращението и след секс ще сте най-красивите на земята!

9. Отлично средство за разрешаване на конфликти

Сутрешният секс след скандала на предишната вечер е отличен начин за сдобряване и премахване на различията помежду ви.

10. Начин да се почувствате щастливи

Сексът освобождава хормонът окситоцин, който ви кара да се чувствате хармонични и щастливи.

Какъв по-добър старт от деня от целувки, закачки, ласки и отличен секс за разсънване?!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април