Горещ шоколад+

Канела, мента и още нещо
Горещ шоколад+

Най-важното

Почерпете с горещ шоколад и дядо Коледа. Може да ви донесе по-голям подарък ;)

Обичаме го! Няма по-подходяща напитка от него в студените, празнични дни - когато навън се сипят палави снежинки, а от чашата се разнася сладостен, приятен аромат. Да, горещият шоколад ("студеният" - също) ни е абсолютен любимец. А съвсем наскоро разбрахме, че, в комбинация с няколко познати съставки, може да стане крайно изкушаващ.

И понеже ви харесваме, ще ви кажем, че лесно бихте могли да разнообразите топлата си напитка. Ето как:

Горещ шоколад + чай

Признаваме, че комбинацията звучи по-скоро отблъскващо, отколкото вкусно, но сме сигурни, че ако я опитате, няма да съжалявате изобщо. Та, всичко, от което имате нужда, за да я осъществите, е торбичка от предпочитания ви чай. Преди да я сложите в чашата си с шоколад обаче, я потопете за няколко минути в топла вода (или мляко). И готово!

Горещ шоколад + канела

inm.comТук е лесно. Поръсете с кафявото вълшебство любимата си напитка и разбъркайте добре. Сега ароматът и вкусът й ще бъдат още по-силни и възбуждащи сетивата.

Горещ шоколад + мента

О, да! Тази комбинация ще ви събуди веднага, не се съмнявайте. Вземете отново една чаена торбичка от мента, потопете я първо в топла вода и после, хоп!, я сложете отново в шоколада. Разбира се, ако имате на разположение свежи листа от растението, ще е още по-добре. Запарете ги, изцедете водата от тях, нарежете ги на ситно и ги добавете в коктейла си.

Да ви е сладко!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май