Домашна маска срещу суха и застаряваща кожа

С краставица!
Домашна маска срещу суха и застаряваща кожа

Натуралните продукти могат да ви помогнат да се справите със сухата и застаряваща кожа. Единствено от вас ще се изисква да проявите постоянство и най-вече да се опитате да отделите малко време.

Ще споделя с вас една лесна и изключително ефективна домашна маска за лице, която успешно ще регенерира кожата като същевременно с това я подхрани и премахне сивкавия тен. Благодарение на нея ще можете да постигнете и избелващ ефект, особено ако сте се сдобили с петна по кожата от слънцето.

Изключително важно е да я прилагате късно вечер, тъй като слънцето е все още силно! Никога след като сте я правили не се излагайте на слънце, тъй като можете не само да не забележите положителен ефект, но и в същото време да засилите пигментните петна по лицето си.

Необходими продукти:

1560155inm.com

2 супени лъжици настъргана краставица
1 жълтък
6-7 капки сок от лимон
1 чаена лъжичка натурален течен мед

Разбъркайте съставките и ги нанесете маската върху лицето си. Останете с маската в рамките на 30-40 минути, след което се измийте с хладка вода. В случай, че кожата ви е все още суха нанесете 1 супена лъжица кисело мляко, с което останете 5 минути и измийте. Правете тази процедура на лицето два пъти седмично преди лягане.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април