Цветно настроение от Белгия

Модният бранд Essentiel вижда есента във всички цветове на дъгата
Цветно настроение от Белгия

Вероятно и вие сте забелязали, че с настъпването на студения период от годината в гардероба се настанява сериозна скука и монотонност. Всъщност, не, не задължително в гардероба ни, а по-скоро в колекциите на най-достъпните марки, а и на тези от по-висок клас.

Какво имаме предвид ли? Масовото оцветяване на дрехи, обувки и други аксесоари в различни нюанси на кафяво и бежово, в сиво и тъмно синьо, както и в класическата комбинация от черно и бяло. Тук-там се подава малко жълто или оранжево, стърчи тъмно зелено или наситено червено, но – толкова.

EssentielПо този повод харесваме белгийския бранд Essentiel, който има страхотни предложения за мацки с перманентно цветно настроение. Есенно-зимната колекция на марката е супер пъстра и комбинира ярки идеи в наситено синьо, синьо-зелено и зелено, жълто, лилаво, червено, оранжево с небрежни попълнения в традиционните за мрачните сезони цветове. Принтове, заковаващи погледа, и женствени акценти като панделки, шал-яки и плисета са само част от предложенията на Essentiel, от които си харесахме поне 5 усмихнати, спиращи дъха визии.

Материите са предимно естествени, освен кожата с косъм, която е имитация, а плетивата са крайно симпатични и изглеждат наистина топли.

Серията аксесоари в зимната колекция е наистина запомняща се – и обувките, и чантите, и всичко останало са едновременно комфортни, стилни, но и могат да разказват своя история за вашето настроение всеки ден.

Ако си падате по ексцентричните комбинации, ефектните кройки и спиращите дъха детайли, едва ли ще успеете да постигнете подобен ефект единствено с модните идеи на Essentiel. Обаче те могат да се комбинират перфектно както с по-смелите ви модни придобивки, така и с най-класическите ви съкровища, при това – с еднакъв успех.

Белгийският бранд има колекции за деца от 6 до 14 години, както и мъжки дрехи.

Създаден е през 1999 г., но, за съжаление, все още не се продава на много места в Европа. Популярен е в страната си, където има над 10 магазина, и във Франция, където се предлага в няколко магазина в Париж и Лил. В Милано, Барселона, холандския град Розендал и швейцарския Веденсвил дрехите могат да се купят на едро и няма информация къде се продават след това.

Essentiel попада в т.нар. среден клас марки, но трябва да признаем, че не е точно в този клас за нас. Смеем да твърдим обаче, че дрехите се отличават с добро качество и изрботка, което ги прави смислена инвестиция. Горе, в галерията, можете да видите всички предложения на бранда за есента и зимата.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май