Формата на ноктите издава вашия характер

Открийте що за човек сте
Формата на ноктите издава вашия характер

Формата на ноктите издават вашия характер, според експерта по стил Катарина Алтин. Стилистката изброява 5 различни форми на ноктите, които могат да разкрият много от това що за хора сме.

Заострена форма на нокътя тип ”посока”:

Издава, че сте творческа жена, която обича и цени себе си. Стреми се да подбила облеклото и аксесоарите, но се държи на своята уникалност независимо дали е с малък детайл в облеклото, грим или прическа.

1616595Thinkstock/Guliver

Остра форма на нокътя тип ”връх на химикалка”:

Формата на маникюра ви издава, че сте силна жена, която сама успява да се справи с редица предизвикателства в живота и то по свой собствен начин. Имате търпението и разбирането да изслушвате хората около себе си, но често сте склонна да се поддавате на емоциите си, които често са негативни.
Имайте предвид, че фатализма може да ви изиграе лоша шега!

Заоблени крайчета на ноктите тип ”следващи формата на пръста”:

Романтична и страстна натура сте! Жена, която харесва уюта на собствения си дом. Обичате да обгрижвате близките си и сте изключително внимателни към тези, които са от прякото ви обкръжение. Обръщате внимание на всеки детайл, който носи романтика и комфорт, както на вас, така и на близките ви.

Прави нокти с леко заоблени ръбчета тип ”правоъгълник”:

Вие сте сред жените, които знаят какво искат и най-вече знаете как да го постигнете. Готови сте да работите за реализацията на собствените си желания, като не жалите сили и средства. Изключително мотивирани, спокойни, разумни, последователни, грижовни и справедливи сте. Човек на вас може да разчита за всичко и по всяко време. Страстни и предани сте в любовта.

Прави нокти с остри ръбчета:

Смела, решителна и силна жена сте! Нищо и никой не може да ви спре да постигнете целите в живота си. Наясно сте с чувствата си и умело се справяте с реалността, дори и да сте притиснати до стената, успявате винаги да се измъкнете. Притежавате мек и топъл характер, но не позволявате на никой да се подиграва с вас.

ключови думи:
маникюр нокти характер

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март