Супер! Шарени мигли

Защо цветните спирали са готини и как да ги носим
Супер! Шарени мигли

Момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg ни подшушнаха, че цветните спирали за мигли ще бъдат абсолютен хит тази година :)

Затова помолихме девойките да ни дадат няколко добри съвети за това как да оцветяваме ресничките си правилно, без да се превръщаме в клоуни.  

Ето и препоръките на специалистките: 

1) Най-важното от всичко е да се придържате към студената гама, когато си избирате цветна спирала. В никакъв случай не посягайте към нюанси на червеното, защото така ще заприличате по-скоро на вампир, при това от лошите. Бъдете разумни и заложете на актуалните за 2013 година сини и зелени тонове. Те ще подчертаят очите ви по най-добрия начин, карайки ги да засияят. 

837995Pinterest
2) Когато използвате цветна спирала, се въздържайте от много грим. Нека миглите бъдат основният акцент, без да си "пречат" с ярки сенки и червило. За да подсилите ефекта, нанесете тънка очна линия в цвят, идентичен с този на спиралата.

3) Ако целта ви е ненатрапчива ежедневна визия, то първо нанесете един слой от обичайната си спирала и добавете цветната като завършек. 

837997Pinterest
4) Ако пък искате да постигнете повече яркост, не забравяйте да нанесете избраната спирала и в горната част на миглите, за да изглеждат те цветни от всички ъгли.

5) Студеният нюанс на тъмносинята спирала подчертава по невероятен начин топлината на кафявите очи. Синеоките дами могат да пробват с тъмнозелени мигли, а за зелените очи много добър вариант е лилавата спирала. 

6) За специален повод или вечерно излизане без притеснение заложете на злато в миглите. 

837996Pinterest

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май