Сребърни бижута и черен тоалет за нощта на Новата година

Сребърни бижута и черен тоалет за нощта на Новата година

2023-та ще протече под знака на Черния воден заек. Експерти в областта на биоенергията и фън шуй смятат, че е изключително важно как и в какво облекло ще посрещнем новата година, за да предизвикаме тя да бъде добра и благодатна, а не да ни носи проблеми и нещастия.

Категорично един от най-подходящите цветове за новогодишната нощ е черното, тъй като то е личният цвят на Заека. В източната култура тъмната гама се свързва с елемента Вода. Водата винаги е олицетворявала спокойствие и стабилност, така че ако на 31 декември срещу 1 януари носите тоалет в черно, ще предизвикате в живота си хармония. Не е задължително визията ви да бъде изцяло в черен цвят. Той може да присъства като елемент, аксесоар, бижу или акцент, но е хубаво да го има.

Най-доброто съчетание според фън шуй специалистите е между черно и синьо – двата нюанса, които се свързват с водния елемент. Те ще ви осигурят енергия в унисон с настъпващата 2023 г., което ще отключи късмет, успехи и благоденствие в личния ви свят. Също така благоприятни цветове за посрещането на новата година са тюркоазено, виолетово и пурпурно. В допълнение – лилавите тонове са и фаворити на института "Пантон", който всяка година избира кой ще бъде най-актуалният цвят в световен мащаб, а за 2023 г. от там обявиха, че ще бъде "лавандулата".

В никакъв случай специалистите съветват в новогодишната ви визия да не присъстват червени, оранжеви, жълти, пясъчни, кафяви и розови дрехи. Всички тези цветове носят огнена енергия и са в тотален разрез с философията на Черния воден заек. Цялостният ви стайлинг трябва да бъде по-скоро сдържан, а не прекалено артистичен въпреки бляскавия празник. Заекът не обича ексцентричността. Комфортът и лекотата са най-важни за него. Експерти не препоръчват да се привлича твърде много внимание от жените с голи рамене, дълбоко деколте, къси поли или тесни дрехи. По-добре е да носите рокля с ръкави или дори да сътворите визия, по-близка до комфорта, съчетание между панталон и връхна част. Изброените по-горе цветове трябва да се използват и за създаване на подходяща атмосфера в дома, включително да присъстват и на коледната елха.

По отношение на бижутата най-подходящи ще бъдат платинените. Платината отлично се комбинира с елемента Вода. Можете също така да носите бижута от титан, мелхиор, сребро. Не посягайте обаче към златото. То олицетворява силата на елемента Огън, който може да обърка картите и като цяло да отключи негативни събития през 2023 г. за вас. От минералите е позволено да се носят аквамарин, яспис, нефрит, котешко око, хризолит, корал, флуорит, изумруд, перли, корал, авантюрин. Всички те са характерни за елемент Вода, под чийто знак е Заекът,  пише "Ретро".

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април