Срамната история на една миризлива жена

В кръга на шегата, разбира се :)
Срамната история на една миризлива жена

Сега може и да си пишем жизнерадостни рецептички за дезодорантчета против неприятна миризма, но едно време нещата са седяли по коренно различен начин. Или поне с такова впечатление оставаме като се заровим в архивите на нашето (разбирайте американското) чудно минало. Достъпът до качествена козметика е бил ограничен, а последствията от този факт – катастрофални.

Става дума за един скандален документ с рекламно предназначение, на който попаднах и който сърце не ми позволява да не споделя с вас. В него се разказва за една млада и приятно изглеждаща дама, която... която... ох, гледайте и четете надолу!798520RetronautШепотът за малко не разби сърцето на Джейн...798521RetronautТочно пишех на машината, когато с крайчето на окото си забелязах, че Джим и Дик гледат към мен. После чух шепота на Дик: "Не е ли жалко, че Джейн понамирисва - а можеше да е толкова известна сред мъжете!." Той си мислеше, че не го чувам, но се лъжеше!798519RetronautПобягнах към съблекалните и през сълзи разказах на Ан случилото се. Тя се опита да ме успокои като ми каза, че всеки може да излъчва неприятна телесна миризма. След това ми препоръча Lifebuoy.798522RetronautПяната на Lifebuoy е толкова копринено мека, че с удоволствие го ползвам всеки ден!798523RetronautНе мина дълго време и започнаха да ми се случват хубави неща като срещи с мъже и партита. Сега Дик твърди, че съм най-популярното момиче, което познава.

Смятам, че историята е достатъчно поучителна и без нашето заключение, но просто твърде много се изкушавам да ви изрецитирам любимия си соц лозунг, призоваващ към всенародна чистота, без оглед на пол, раса или вероизповедание:

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка,
да постъпваш като мечка?

Все пак всички искаме да ходим по купони и срещички, нали така? Кажете "не" на къпането веднъж в седмицата! Позволете на околните да се приближат до вас и да видят, че всъщност сте симпатични! Приветствайте хигиената! Ще ви се случват хубави неща!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май