Сила и красота

Няколко съвета за постигане на респектираща визия, която печели доверие
Сила и красота
inm

Скъпи момичета, може би си мислите, че сте попаднали на поредния турски сериал, но грешите.

Днес няма да ви говорим за любов, изневери и тем подобни драматични теми, които едва ли ви интересуват :)

По-скоро имаме намерение да ви предложим няколко практични съвета за красота, които ще ви помогнат да постигнете визия, внушаваща респект и доверие. Имайте предвид, че същата е особено необходима в професионалните отношения, но, като цяло, винаги ще ви върши много полезна работа в живота. Хората ще ви уважават и ще разчитат на вас.

Е, да започваме с препоръките:

1) Брокат, звездички, изкуствени мигли, супер бляскаво червило... Не! Когато сте в официална (работна) среда, никога не прекалявайте с грима. Интелигентни и разумни сте – разкрийте вътрешния си, ЕСТЕСТВЕН, блясък. Покажете, че сте възрастни, които могат да поемат отговорности и да се справят с трудни ситуации.

Прекалено модерния и младежки макиаж оставете за друг повод. Нещо повече, лъскавите орнаменти по лицето имат лошия навик да подчертават бръчките... Не искате това, нали?

756497inm2) Внимание! Веждите са важни. Дебелите, добре оформени и красиви такива внушават доверие и сила. Хитро ги очертайте с молив (или ги запълнете с пудра), за да ги направите още по-експресивни.

3) Ако искате да покажете истински ентусиазъм от работата си, сложете... червено червило.

Червеният цвят е символ на страст, енергия, действие, вълнение. Всички тези качества са ви нужни, за да обичате това, което правите, и да прогресирате в професията си.

Не избирайте ярко червило обаче. Доверете се на такова, което хем ще разкрива индивидуалността ви, хем няма да е шокираща гледка върху устните ви. След като го нанесете, внимателно го попийте със салфетка няколко пъти, за да "убиете" излишната яркост.

Е, бъдете силни, смели и красиви! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април