Свежа и здрава грива

Представяме ви една чудесна маска, която ще се справи със заплитанията в косата ви за нула време
Свежа и здрава грива

Ку-ку, момичета! Как е времето във вас? Ако е начумерено и тъжно, то е, защото вероятно не правите нищо за себе си напоследък. Предполагам, че от ангажименти и от работа не можете да си поемете въздух, но... сте длъжни да си обърнете внимание все пак. Отделете си няколко часа, за да се поглезете. Разкрасете се!

Погледнете, например, косата си. Лятото, морето и слънцето не ѝ се отразяват кой знае колко добре. Има крещяща нужда от светкавична хидратация. Осигурете ѝ я, като си забъркате поредната натурална маска.

Ще ви трябват само:

- 1 плод, добре узрял, папая

- около 120 грама кисело мляко

Нарежете папаята и отстранете семките ѝ. После се докопайте до вътрешността ѝ, която изсипете в купичка и намачкайте с помощта на лъжица. Добавете киселото млякото и разбъркайте хубаво до получаване на еднородна консистенция.

Нанесете така получения продукт върху леко влажна и чиста коса – най-вече по краищата, които, по принцип, понасят най-сериозни щети през летния сезон. Сложете шапка за баня и изчакайте 30-45 минути или колкото успеете да издържите. После измийте с обилно количество вода, защото маската не е твърде лесна за отстраняване. Това е.

Как чувствате любимката си сега? Ако сте доволни от резултата, не се колебайте да ни се похвалите във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април