Поиграй със слънцето, ама безопасно!

С Jenite.bg и Lavera
Поиграй със слънцето, ама безопасно!

Е, да, вярно е, че лятото е малко капризно тези дни, но спокойно – временната му депресия ще отмине скоро. О, да! Ще имате още безброй възможности да му се насладите пълноценно. Така, де, в крайна сметка то току-що започна.

Обаче! Имайте предвид, че не ви остана много време да изпратите поздрави на слънцето. Всъщност, можете да го направите до утре, когато именно приключва играта "Солени поздрави", организирана от момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg, съвместно с Lavera.

За правилата и условията за участие в кампанията вече си говорихме в ей този материал, а сега остава само да ви запознаем със страхотните слънцезащитни продукти, които предлага брандът Lavera, някои от които все още имате шанса да спечелите. А защо не и цял комплект от тях?

И така, ето какво е нужно за една наистина безопасна борба със слънцето:

Серия Lavera Sun Sensitiv

Family Sun Spray SPF 15

Пефектна слънцезащита за цялото семейство - водоустойчив спрей, който се нанася бързо и лесно, притежава 100% минерална основа. Защитната формула с био каротин и био слънчогледово масло подхранва и осигурява сигурна защита против изгаряне. Натуралната формула запазва pH баланса на кожата и защитава от вредните слънчеви лъчи. Препоръчва се за възрастни и деца над 6 години.

Kids Sun Spray SPF 20

Забавна слънцезащита за деликатната детска кожа. Водоустойчив спрей със 100% минерална основа и моментален ефект, обогатен със защитен био каротин, подхранващо слънчогледово масло и успокояващ екстракт от био невен. Препоръчва се за възрастни и деца над 6 години.

Baby & Children Sun Screen SPF 20

Богата подхранваща защита за бебета и деца със 100% минерална основа и моментален ефект. Съдържа защитен био каротин и интензивно подхранващо слънчогледово олио. Подходящ е за всички възрасти.

Anti-aging Sun Milk SPF 15

Двойна защита против слънце и стареене - водоустойчиво мляко със 100% минерална основа и моментален ефект. Съдържа био масло от нар. Изглажда кожата и осигурява сигурна защита против изгаряне. Идеален е за лице, шия и рамена.

Балсам за устни SPF 10

100% минерална основа и мигновена защита за устните. Съдържа био масла и овлажняващи растителни екстракти за защита от изсушаване. Формулата е основана на базата на първия продукт на Lavera (също балсам за устни), създаден от основателя на компанията, Thomas Haase, през 1987.

Серия Lavera слънцезащита за особено чувствителна кожа

Baby & Children Neutral Sun Spray SPF 20

Спрей без ароматизатори, специално разработен за деликатната бебешка и детска кожа. Съдържащите се био масло от нощна свещичка и био слънчогледово олио успокояват и подхранват кожата. Бета-глюканът, получен от натурална мая, защитава силно чувствителната кожа. Продуктът не съдържа цветни, билкови екстракти и етерични масла.

Neutral Sun Milk SPF 20

Интензивна подхранваща слънцезащита - водоустойчив спрей със 100% минерална основа и моментален ефект, който не съдържа ароматизатори и е подходящ за чувствителна и склонна към раздразнения кожа. Био маслото от нощна свещичка има успокояващ ефект и отлична кожна поносимост. Бета-глюканът защитава силно чувствителната кожа. Продуктът не съдържа цветни, билкови екстракти и етерични масла.

Серия Lavera грижа за след слънце

Гел за след слънце

Охлаждащ гел с био сок от алое вера и екстракт от кактус, който утолява жаждата на кожата през лятото. Охлажда и освежава стресираната от слънцето кожа. Екстрактите от био алое вера и кактус интензивно овлажняват кожата и спират усещането за опънатост.

Лосион за след слънце с блестящи частици

Блестящите частици от натурални минерали създават вълшебен летен ефект. Съдържащото се био алое вера осигурява интензивно овлажняване, а био маслото от бадем подхранва кожата след слънчеви бани.

Лосион за след слънце

Овлажнява и спомага запазването на pH баланса на кожата след слънчеви бани, което пък подсигурява по-дълготраен тен. Овлажняващото био алое вера охлажда, успокоява и се грижи за кожата. Съдържащите се ценни био масла от шеа и жожоба интензивно подхранват кожата и създават копринено нежно усещане.

Серия Lavera автобронзанти

Лосион автобронзант

Осигурява естествен тен и сияйна кожа през цялата година. Подхранващият лосион с масло от ядката на макадамия и био масло от жожоба се нанася лесно и равномерно. Био слънчогледовото масло осигурява копринено нежна гладка кожа.

969288

Както стана ясно, продуктите на Lavera не съдържат изкуствени консерванти, парфюми, оцветители и минерални масла. Съставени са от 100% чисти растителни масла, есенции нежни емулгатори и повърхностно активни вещества.

Заинтересувахме ви, а? Тогава побързайте да се включите в играта "Солени поздрави", а ние ви изпращаме нашите. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май