Модно вдъхновение в яркожълто

О, да!
Модно вдъхновение в яркожълто

Има цветове, с които трябва да се внимава много. За да не допуснат грандиозна грешка при избора си на дрехи, много дами залагат на класическите шарки като черно (най-вече), бяло, синьо, червено и абсолютно никога не посягат към дрехи, в които не са сигурни, и най-вече към цветове, които не знаят с какво да съчетаят.

Един такъв много претенциозен на пръв поглед е жълтият цвят, при това особено наситените му варианти. Въпреки че лятото е най-удобният сезон за експериментиране с нюансите, все пак облекло или аксесоари в яркожълто са един труден избор.

Имаме няколко бързи звездни примера как неоново жълтото може не само да не ви направи смешни, а точно обратното – да привлече погледите върху вас.

Когато ви показахме снимки на актрисите от сериала "Малки, сладки лъжкини" на наградите Изборът на тийнейджърите, изразихме лично мнение, че Шай Мичъл е с най-стилна визия. Там актрисата беше облечена с гащеризон в бяло и черно, а обувките й бяха в неоновата гама на жълтото. Припомнете си как изглеждаше тя.

Още една звезда – Кейт Бекинсейл, се е спряла на същата комбинация от цветове, при това в три варианта. Дрехите на Кейт са решени в черно и бяло, а обувките или чантата й – в жълто. Разгледайте снимките на актрисата и не се страхувайте да експериментирате с повече цветове.  1036287Just Jared/GQ1036276Just Jared/GQ1036286Just Jared/GQ

Още свежи идеи има на фейсбук страницата ни. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май