Лято в гардероба: цветя по дрехите

За палаво лятно излъчване
Лято в гардероба: цветя по дрехите

Искате или не, флоралните мотиви по облеклото са на мода и това лято. Нещо повече, смятаме, че ще бъдат актуални още много години. Ясно е защо: цветята по дрехите създават наистина весело и отпускарско излъчване. Затова ви съветваме да вкарате въпросните одежди незабавно в гардероба си, ако още не сте. 

Има само един проблем - ако не внимавате с тях, лесно може да се превърнете в... букет ;) За да си спестите подобно развитие на ситуацията, ето няколко бързи съвета:

Разделяй и владей

Въпреки че не сме най-големите фенове на това правило, то може да бъде приложено отлично добре към днешната тема. Иначе казано, заложете на долна дреха с флорален принт + едноцветна горна. Обратното също ще ви свърши работа: "сложете" цветята горе, а долу карайте без тях! Така ще предотвратите прекаленото им натрупване по дрехите и ще понижите риска от превръщането си в... градинско украшение.

DKNY

Разбира се, винаги бихте могли да "разцъфтите" и целите. Просто се спрете на най-подходящия за фигурата ви модел и всичко ще е наред. 

DKNY


Акцентът, акцентът!

Могат да бъдат огромни сюрреалистични рози по панталона. Или пък: нежни контрастни листенца по блузата. Вие решавате. Старайте се обаче да избирате дрехи с уникален и интересен флорален мотив. 

Аксесоарите

Момичета, ако комбинирате плавите си одежди със самодивски венец върху главата, ще се превърнете в истински феи на цветята, имайте ни думата. 

Съчетавайте цветните си дрехи с романтични и симпатични аксесоари, проявявайки въображение и вкус. И винаги с едно наум, нали? 

Е, бъдете свежи и цветни :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май