Лесна прическа за градски момичета

Фасулска за реализация
Лесна прическа за градски момичета

Те непрекъснато щъкат из града, обикалят, изследват... Никой, ама никой не може да ги спре!

Имат си безброй любими места, които редовно посещават с приятелките си. Лягат си късно, спят по малко и, всъщност, рядко се прибират вкъщи (особено през лятото). Те са градски момичета =) 

А в случай, че и вие сте такива, значи имате нужда от удобна и оригинална прическа. Такава, която да подчертава индивидуалността ви и, в същото време, да не се разваля при много ходене по улиците...

Е, американската модна блогърка Joanna Goddard отново има прекрасно предложение за вас и за вашата грива*. A понеже знаем, че то ще ви хареса, бързо преминаваме към инструктажа за направата му:

  • Срешете косата и я разделете на две секции. Едната трябва да е по-голяма, а другата, по-малката, да се намира в близост до ухото.
  • Сега вземете голямата част и я вържете в ниска опашка.
  • Усучете малката секция далече от лицето си – посоката на навиване няма значение. Важно е обаче да действате стегнато, за да не се развали впоследствие интересната ви прическа.
  • Накрая навийте усуканата част около основата на опашката и за стабилност обезопасете така получения кок с фибички от двете страни. И толкова...

Jamie Beck/ Cup of Jo

Е, надяваме се, че ще пробвате и ще споделите с нас резултата ;) А от тук си грабнете още една хубава фризьорска идея. 

*Прическата е подходяща за дълги и по-прави коси 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май