Красиви като самодиви 2

Още една супер прическа за свободолюбиви мадами
Красиви като самодиви 2

Момичета! Не знам за вас, но аз започвам да се убеждавам в следното: че най-ефектните визии на косата се постигат... най-лесно :)

В този ред на мисли, нека ви покажа още една прическа, която бихте могли да си спретнете и сами. В духа на настоящите тенденции в оформянето на гривата, въпросната фризура е палава и закачлива. Удобна е за носене в ежедневието и е подходяща за по-дългокоси принцеси.

Значи, ето каква е процедурата:

  • Най-напред, трябва да създадете обем на косата. Намокрете я с вода, разделете я на път и я издухайте със сешоар.
  • Доизсушете гривата, като енергично масажирате скалпа с пръсти.
  • В оригиналния инструктаж за направата на прическата следва третиране на кичурите с вакса с цел допълнително разрошване. Но ако вече сте постигнали желаната форма, съветът ми е да прескочите "ваксирането" :) И смело да продължите нататък.
  • Сплетете плитки от двете страни на пътя, в началото му. Важно: нека са приятно отпуснати, даже ги раздърпайте леко. Закрепете ги странично на главата с помощта на 2 фибички, кръстосани една с друга. И готово! Ще имате перфектен самодивски венец в косата.

Може допълнително да разрошите и намачкате гривата за максимален ефект. Ми, това е. Предоставям ви и видео инструктаж на процедурата, та да ви стане малко по-ясна :)

Бъдете красиви и очарователни. Бъдете естествени!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май