Изгладете бръчките с домашни процедури

С кремчета, които вие ще си приготвите, a не с ютията!
Изгладете бръчките с домашни процедури

Ежедневието ви мачка и сбръчква? Ами, опънете му се и го давайте по-гладко, по-спокойно, по-домашно. Е, понякога гънките са чаровни и леко небрежни, но ако не обичате да ходите измачкани, пробвайте да им обърнете внимание подомашному. Така едновременно ще се поглезите, ще се отпуснете и ще се изгладите. Последното няма да остане отведнъж, разбира се. В грижите за красотата се изисква постоянство и търпение. Затова да се заемем търпеливо с домашния козметичен салон.

Първото кремче, което можете да си сътворите, е на базата на кокосовото масло и/или масло от ши. Най-подходящи са от маслата, защото не са течни (освен ако не се държат на топло) и видът им е по-наподобяващ вида на крем. Обаче, при направата трябва да са разтопени, за да се смесят с другите ценни съставки. А те са етерично розово масло и етерично масло от бор. Съотношенията са 1 с. л. кокосово масло/масло от ши:6 капки розово масло:2 капки борово масло. И... сте готови за първата домашна процедура, която можете да наречете... както желаете.

Второто кремче ще е с индийско орехче. Тук можете да използвате за база лек детски крем. Към 1 с. л. от него прибавете 5-6 капки етерично масло от индийско орехче и 3 капки масло от сандалово дърво. Е, и втората заглаждаща процедура може да започне.

Не забравяйте и за спокойствието и търпението. Но ако сте нетърпеливи да видите още полезни и красиви съвети, направете го тук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април