Ето кои са магичните късметлийски дни през този месец

Ето кои са магичните късметлийски дни през този месец

Има магични дни, през които няма нищо неневъзможно. Това са дни на късмет и нови възможности. Не забравяйте да запомните датите, за да активирате всичките си вътрешни ресурси в тези дни.

Като цяло октомври може да се нарече много благоприятен месец, тъй като през тези дни цели четири планети ще се отърват от ретроградното си движение, три от които са далечни. Това означава, че късметът ни ще се върне постепенно, а краят на октомври ще донесе победи и добро настроение. Но въпреки факта, че краят на годината вече е близо, някои планети ще имат време да се обърнат и да започнат обратното си движение.

Ето кои са магичните късметлийски дни през този месец:

6 октомври – край на ретроградния Плутон

Първата планета, която ще започне директното си движение, ще бъде Плутон. Този ден ще бъде време на нови запознанства, романтика и любов, общуването ще върви с лекота. Намирането на общ език с хората ще бъде много по-лесно и този ефект ще продължи няколко месеца.

10 октомври – огледална дата

10.10 е чудесен ден да предприемете нещо ново и да планирате нещата за бъдещето. На този ден единицата ще управлява света, така че всичко ще се получи за тези, които не се страхуват да помолят за помощ и да я предоставят на другите. Голям късмет очаква отговорните личности, които не отлагат нищо за по-късно.

11 октомври – край на ретроградния Сатурн

На този ден много семейни разногласия ще изчезнат на заден план. Това също ще намали вероятността от малки проблеми в бизнеса и на работното място. На 11 октомври ще бъде полезно да започнете нов бизнес, както и да се справите с проблемите, които трябваше да бъдат решени отдавна. Сатурн ще спаси много от нас от мързел, страх, несигурност. Ще бъде много по-лесно да намерите общ език с колеги и роднини. Най -благоприятните промени ще засегнат Близнаци, Везни, Водолей, Риби, Рак и Скорпион.

18 октомври – край на ретроградния Меркурий и ретроградния Юпитер

На 18-и две планети ще станат директни едновременно. Меркурий и Юпитер ще направят 18 октомври най-благоприятния ден от този месец. Юпитер ще направи много хора по-мили, щедри и приветливи. Също така голямата планета ще ни върне творческото вдъхновение и сила. Меркурий ще успее да спре потока от клюки и лъжи, които той пусна в края на септември. На този ден истината ще се разкрие за много хора, правейки живота им по-лесен и по-приятен.

21 октомври – пик на метеорния поток Ориониди

Орионидите са поток, който се образува от отломките на Халеевата комета, а радиантът му се намира в съзвездието Орион. Това е денят, в който най-съкровените ви мечти могат да се сбъднат. Опитайте се да повярвате в чудеса на този ден и да си намислите желание, когато видите падащи звезди.

Източник: Edna.bg

 

ключови думи:
късмет

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април