Гримирай се по комикс

Ей така :)
Гримирай се по комикс

Адски сме благодарни на момичетата от Jenite.bg за това, че редовно ни "замерят" с готини идеи за разкрасяване (мацки, обещаваме да почерпим!).

Ето днес отново сме в техния виртуален салон и ще се гримираме - смело и безотговорно. И по-точно - като няколко от любимите ни комиксови герои.

Ха! Започваме с: 

Капитан Планета 

Нанасяме бели сенки за база на целия долен и горен клепач, както и на костта до веждата. Добавяме сини и червени цветове, както е показано на снимката:

918727Pinterest

Звездичките залепяме, използвайки лепило за изкуствени мигли. Не забравяме да оцветим и веждите си. Най-лесно ще го постигнем с червен молив за устни.

Железният човек

918724Pinterest

Нанасяме червен молив на подвижния клепач, под линията на долните мигли, както и на цялата вежда. Очертаваме водната линия с черен молив, а на горния клепач нанасяме брокатена синя очна линия. Добавяме прахообразни златни сенки. Не забравяме спиралата за мигли, разбира се. 

Тор

918725Pinterest

На подвижния клепач нанасяме червени сенки, а към костта продължаваме с графитеносиви, преливащи със сребристо към костта. Във водната линия слагаме син молив. Камъчетата залепяме с лепило за изкуствени мигли, а мрежичка като на снимката правим, като долепяме до клепача си парче дантела и оцветяваме с по-тъмни сенки.

Черната вдовица

918722Pinterest

На подвижния клепач и под линията на долните мигли нанасяме матова черна сянка. Приливаме нагоре в огнени цветове, приключвайки под веждата с жълто. Завършваме с тънка златиста очна линия. Не пропускаме спиралата. 

Искате още екшън грим? Ами, заповядайте тук и ще си го получите =) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май