Гримирай се като: Ева Мендес

В няколко лесни стъпки
Гримирай се като: Ева Мендес

Красивите жени нямат нужда от сенки и руж, за да впечатляват околните. Те просто са хубави и чарът им прозира дори през порите на кожата. Ей такава една дама е Ева Мендес - неотразима! Тя, разбира се, не може да си позволи да се показва в публичното пространство често без макиаж поради известността си. Но когато декорира лицето си (или ѝ го декорират), Ева залага на топъл грим, който добре подчертава очите и останалите ѝ страхотни черти. 

А днес именно ще ви предоставим кратък инструктаж, чрез който лесно да постигнете визията на звездната мадама. Цялата процедура по гримирането, стъпка по стъпка, ще ни обяснят подробно момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg

Та, ето как стоят работите: 

1. Най-напред, подгответе лицето. Нанесете фон дьо тен, съобразен с тена на кожата ви, по цялата физиономия. Тъмните кръгове под очите и около носа, както и зоната под веждите, "ремонтирайте" с по-светъл нюанс коректор. Фиксирайте с прахообразна пудра. Подчертайте скулите, челото, носа и брадичката с бронзър. Използвайте прасковен руж, а на върха на скулите - хайлайтър.

2. Ред е на очите. След като нанесете база, очертайте подвижния клепач със сенки в шоколадов нюанс. Разнесете с чиста пухкава четка, за да няма резки граници. Използвайте същия цвят и за линията под долните мигли. С по-тъмнокафяви сенки и скосена четка очертайте тънка очна линия над горните мигли и леко я издължете в края. Във водната линия нанесете светъл перлен молив, който ще озари погледа ви и оптически ще уголеми окото. Подчертайте горните и долните мигли със спирала. Не забравяйте да се погрижите и за веждите си.

3. За финал очертайте и запълнете устните с по-тъмен молив в nude гамата. Завършете с прасковен гланц за устни.

1161917Guliver/Getty Images

Видео, илюстриращо цялата процедура, ще откриете в полезния материал на Jenite.bg, затова побързайте да надникнете и там. 

ключови думи:
грим Ева Мендес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април