7 жени, които доказват, че елегантността не е въпрос на възраст

"Елегантност? Това е липсата на украшения."
7 жени, които доказват, че елегантността не е въпрос на възраст

Италианска марка Margon Milano има за цел да покаже на света, че не възрастта определя красотата на една жена. Брандът стартира проект "Ageless Elegance" и кани жени на възраст от 50 до 86, за да ги превърне в свои модели.

Орнела, 55г.

1687076Bored Panda

"Тайната на младостта е да бъдеш и изразяваш себе си с тези моменти, които те изпълват с щастие отвътре. Раждането на дете, първата целувка, незабравимият залез - всеки има свои собствени ценни моменти. Елегантността се състои в това да представиш себе си , чрез своя стил, идеи и поведение."

Едвиг, 54г.

1687074Bored Panda

"Тайната на младостта са моите деца. Аз имам две дъщери, които са 29 и 33 години Тяхното щастие, постижения и успехи са моята жизнена енергия. Елегантността е нещо естествено, свежо, тя не можеда бъде игнорирана. Мисля, че София Лорен е истинско олицетворение на елегантността."

Габриела, 58г.

1687077Bored Panda

"Тайната на младостта се крие в движението и в постоянстовото да се развиваш самостоятелно във всичко. Наличието на зашеметяващи идеи и вашите близки, които са готови да ги реализират заедно с вас. 

Елегантност? Това е липсвата на украшения."

Сезарина, 87г.

1687078Bored Panda

 "Тайната на младостта е да бъда заобиколена от близките си хора и да пътувам. Това да се храня с обикновена храна. Една обикновена паста с чери домати и риган може да се превърне в истински кулинарен шедьовър.

Елегантността е чувството за мярка, това е образование и себеизразяване. Изтръпвам, когато си помисля за сегашната мода - ако сега отново съм на 20, никога няма да изляза полугола Елегантността е преди всичко проява на интелигентност. "

Джема Витале, 54г.

1687072Bored Panda

 "Тайната на младостта са моите деца. Имах чувството, че съм се родила отново, благодарение на моите малки дъщери. Те са моят живот.

Елегантността няма нищо общо с красотата, стила и високите цени. Можеш да бъдеш елегантна и в най-обикновенната рокля. Chanel, няма да ви промени, ако не разполагате наистина с класа.

Даниела, 57г.

1687075Bored Panda

"Тайната на младостта е да бъдете в хармония със себе си и с другите, за да се наслаждавате на всеки един ден.

Елегантността се състои в женствеността на една жена.. Няколко аксесоари съчетани с вкус наистина ще допринесат за вашия аристократичен вид."

Валерия, 53г.

1687073Bored Panda

 "Тайната на младостта е работата, която наистина обичаш. Искрено вярвам, че, ако работите без удоволствие, можете да остареете по-рано. "

Елегантност? Това е невъзможно да се научи. Трябва да си роден с нея. Това е като черта на характера, която или имате или трябва я развивате усилено дълго време. "

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април