Поставка за колело? Супер!

Бързо ще намерите място за скъпоценното си возило
Поставка за колело? Супер!

Знаете ли до какво умозаключение достигнахме този уикенд? Че с времето се затрупваме с все повече и повече безполезни вещи. На практика светът в малкия ни дом отесня толкова много, че чак колелото започна да заплашва, че ще ни напусне.

Побързахме да му осигурим комфорт и без да се замислим се разделихме с шкафа за обувки, с три любими чифта ботуши и с огледалото в коридора. Сега мистър Каприз заема цялото антре и изглежда приблизително доволен. Приблизително.

Все пак неговата история щеше да има друга, по-щастлива и за нас, развръзка, ако притежавахме тези уникални поставки за колела...

Те са дело на американците Джефри Грийнщейн и Ерол Дру, чиято компания продава наистина необикновени рафтове. Основната цел на дизайнерите е да ви помагат да пестите място, пари и времe, без да пренебрегвате скъпите си вещи. 

Така на симпатичната Donatello стойка, с помощта на четири кукички, могат буквално да увиснат цели две колела. Ексцентричната закачалка се опира на стената и върви в комплект с допълнителни съоръжения, подходящи за различни марки велосипеди. Donatello може да издържа около 30 килограма тегло. Поставката за колела Michelangelo пък е комбинирана със специални куки за каска и други аксесоари.

И на последно място: Leonardo ви позволява да вдигнете колелото си във вертикално положение, на стената, без да оставяте кални следи по тапета. Специални съоръжения около гумите поддържат велосипеда в изправено положение. 

Освен стенни обаче, Грийщейн и Дру разработват и стойки за земя – като Rothko rolling bike, която е удобна и лесно преносима. Но изненадите не спират дотук.

В случай, че сте голф маниаци, вероятно имате нужда от Jackson Golf Storage Rack – симпатична поставка за съответната екипировка. Скъпите стикове вече ще са на сигурно място!

Разбира се, арт поставките на американците са сравнително скъпо битово удоволствие. Michelangelo, например, струва 79 долара, тъй като може да носи до 35 килограма, а Donatello е с 10 долара по-евтин. Луксозните модели може да разгледате сами ето тук :)) 

А ние отиваме да преговаряме с мистър Каприз: дано този път го ощастливим! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май