Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане?

Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане?

Според китайския календар последната цифра на рождената ни година разкрива много любопитни детайли за нашата личност и за живота ни като цяло. Всяка цифра от 0 до 9 се определя към един от петте базови елемента във фън шуй – метал, вода, дърво, огън и земя.

Както зодиакалните знаци, така и тези елементи говорят много за нашия живот.

 

 

 

Вижте какво означава за вас последната цифра от рождената ви година:

0-1: Елемент Метал

Ако последното число в годината ви на раждане е 0 или 1, вие сте направлявани от елемента метал. Което означава, че наследявате основните му характеристики – гъвкави сте, имате добра концентрация, но се нуждаете от лично пространство. Не се доверявате лесно, можете да сте резервирани понякога и дори да изглеждате леко надменни.

Вие сте много независима личност и не обичате да ви дават съвети, особено непоискани такива.

Обичате да помагате на другите, но не и да искате помощ за себе си.

Хората ви уважават и ценят за това, което сте. Вие сте амбициозна личност, жънете успехи в професионалното си поприще. Обичате лукса и ви харесва публичното признание, но не се стремите към тях на всяка цена. Сами си проправяте път в живота и ненавиждате чуждото съжаление.

Слабостта ви е в това, че можете да сте големи инати, особено в любовните връзки. Взискателни сте към партньора и понякога това е повод за сериозни кавги.

2-3: Елемент Вода

Водата символизира подвижност, адаптивност, пробивност. Това говори за вашата личност, че сте чувствителни, емпатични, креативни и със силна интуиция. Имате приятна индивидуалност, с вас се общува леко.

В любовта можете да сте контролиращ партньор, без да доминирате прекалено.

Отличавате се с чар, харизма и обаятелност. Умеете да накарате хората да се чувстват добре във вашата компания и често да се обръщат към вас за съвет. Уважават ви и ви се доверяват.

Слабостта ви може да се крие в това, че в желанието да се харесате на много хора, ставате нерешителни, колебливи.

4-5: Елемент Дърво

Дървото е символ на здравина, твърдост, непоколебимост. Това говори за вашата личност, че сте издръжливи и силни. Успявате да минете през много препятствия с кураж и адаптивност. Растеж, прогрес, успех са не просто думи за вас, те са част от живота ви. Обичате да се развивате, да усъвършенствате уменията си, да научавате нови неща.

Отличавате се с ярка, динамична, активна, общителна натура. Успявате да запазите усмивката си, дори и в трудни моменти. Така зареждате с позитивна енергия и хората около вас.

В професионален план се справяте чудесно с организацията, както и умеете да взимате решения. Успявате да запазите добри отношения с всички колеги, което ви прави идеални за лидерска позиция. Имате самочувствие и вярвате в себе си, в знанията и способностите си. Вдъхвате увереност, че сте човек, който знае какво прави.

В любовта сте отдадени и давате всичко за любимия човек.

Единствената ви слабост е в това, че понякога работите прекалено много, а някой друг обира лаврите за труда ви.

6-7: Огън

Този елемент символизира страст, действие и приключения. Хората, които имат 6 или 7 като последна цифра в рождената си година, се отличават като силни, конкурентни, неуморими, импулсивни и страстни личности.

Обичате изкушенията, съблазънта, вълнуващите емоции. Наслаждавате се на връзките си с другите, било то приятелски или любовни. Общуването за вас е мисия. Вие се отдавате на събеседниците си, потъвате в разговорите с тях и се разгорещявате при спорове.

В професионален план сте добри лидери, обичате успеха и високите постижения, пише az-jenata.bg. Привличате хората с действията си и силната си индивидуалност.

Слабостта ви се крие в това, че можете да се разгневявате много лесно и искате всичко да се случи веднага, на момента. Стресът също не ви влияе добре и ви изкарва от равновесие.

8-9: Земя

Земята е основата, която ни държи стабилни. Тя ни дава сигурност. Затова и хората с тези цифри в рождената си година се отличават с перфекционизъм, търпение, мъдрост, толерантност.

Вие сте прекрасни слушатели, които умеят да дават мъдри съвети и ценни препоръки. Това ваше умение привлича хората към вас и те ви се доверяват с лекота. Търсят съветите ви, защото сте прагматични, заземени и опитни.

Умеете да взимате добри решения в професионален план, без да се поддавате на емоции, а само на рационално мислене. Обичате да държите всичко под контрол и не сте почитатели на изненадите и промените. Наблюдателни сте, изучавате света около вас с интерес и го анализирате, за да сте подготвени във всякакви ситуации.

Доверите ли се на един човек, обикнете ли го – това е завинаги.

 

 

 

Слабостта ви се крие в желанието да контролирате всичко в живота и да разчитате само на логиката. А понякога са нужни и емоции, както и доверие в интуицията. Страхът ви от промени също понякога ви действа ограничаващо и може да ви лиши от нови, красиви преживявания, пише Факти.бг.

ключови думи:
фън шуй

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май