Страхотната Тао Порчън-Линч отново

Йога гуруто си има чудесно DVD
Страхотната Тао Порчън-Линч отново

Не за първи път споменаваме името на Тао Порчън-Линч и това съвсем не е случайно. През следващия месец достолепната дама ще навърши 95 години, но възрастта в нейния случай няма никакво значение.

Тао е практикуващ преподавател по йога (от близо 70 години!), не изпуска удобен случай да потанцува, а носенето на обувки с високи токчета е любимото ѝ хоби. Атлетичната баба е толкова здрава, силна и гъвкава, че много хора биха ѝ завидели за страхотните умения.

Всъщност, беше въпрос на време Порчън-Линч да събере целия си опит на лента и да ни го подари. Познайте! В Amazon вече се продава първото ѝ DVD, което има една основна цел: да ни покаже, че няма невъзможни неща.

То включва 20-минутна йога сесия на плажа, съвестна тренировка с друга известна йога мадама – Тара Стилс, както и вдъхновяващо интервю с Тао. Онези, които вече са успели да се снабдят с ценното DVD, са повече от очаровани от него.

988633YogaDork

Самата Порчън-Линч има едно основно правило в живота си – никога не отлагай! Нито тренировката, нито танците, нито нещата, които искаш да направиш. Може би всички бихме били по-щастливи, ако го спазваме :)

А понеже знаем, че ще ги оцените, по-долу сме ви подготвили няколко категорично вдъхновяващи фотоси на Тао.

988631YogaDork

988629YogaDork

988632YogaDork

Казахме ли ви? Страхотна е! И вие сте страхотни и бихме искали да ви виждаме по-често – тук или във фейсбук, даже няма да ви се разсърдим, ако ни досаждате и на двете места. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април