Секс игри: назаем от тантра йога

Представяме ви това готино упражнение, което може да изпълнявате вкъщи с любимия човек
Секс игри: назаем от тантра йога

Значи, да се разберем: познанията ми за тантра йога са наистина, ама наистина ограничени. Това, което ми е известно, го знам от Чавдар Черногоров – един страхотен преподавател по тай чи, с когото ви запознах неотдавна.

Чочо ми е споменавал за този вид практика, че, най-общо, тя засяга взаимоотношенията между мъжа и жената и цели изграждане на любящи и пълноценни отношения. Но не само.

Трябва да имаме предвид, че самият човек се разглежда като цяло от женско и мъжко начало, мъжка и женска енергия. Необходимо е последните да са уравновесени, за да се чувства индивидът щастлив и пълноценен. В случай обаче, че едната енергия надделее, тогава съществува риск личността да не е добре балансирана.

Тантра йога има за цел именно да изравни породените в нас напрежения, в резултат от неравенството между мъжката и женската ни половина.

Концепцията и философията на системата обаче са доста сложни, за да навлизаме в тях подробно. Вместо това, ще споделя с вас едно упражнение от практиката, което смятам за наистина чудесно.

Ако го изпълнявате редовно с партньора си, имате шанс значително да задълбочите интимностите помежду си и да се радвате на безоблачен сексуален живот.

Ето какво се изисква от вас:

Седнете един срещу друг на удобни постелки, с кръстосани крака. Нека всеки от вас протегне ръка и сложи длан на гърдите на другия (в областта на сърцето, вие какво си помислихте!). Чуйте и усетете дишането и сърцебиенето на другия. Едновременно с това, не отлепяйте поглед един от друг. Поканете се любезно в душите си и останете там колкото ви е удобно.

Готино е, пробвайте! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май