От утре йога?

Лесно е. Опитайте!
От утре йога?

Не можем да ви гарантираме, че йога практиката ще ви хареса. Но ви обещаваме, че ако сте постоянни и сериозни в сесиите си, тя ще ви донесе само положителни емоции. Любопитни ли сте да разберете дали спазваме обещанията си? Тествайте ни като стартирате своята различна тренировка... сега = )

Е, разбира се, ще ви помогнем с няколко съвета:

Открийте своята йога: Както се убедихте от нашата йогапедия, древното учение има един милион разновидности, макар че класическата версия е... една. Така че изборът е голям - от гореща, през сърф, до висяща йога. Помислете обаче какво точно търсите и какво би отивало на темперамента ви. Защото отговорът на философските ви питания ще ви изправи пред нова задача:

Да попаднете на "вашето" студио. Добрата новина е, че у нас все повече клубове предлагат йога класове. Неприятното е, че правилата в много от тях изискват предварително записване по телефон. Е, преглътнете формалностите и действайте. Намерете зала в мотивираща близост да вас, с удобен за съчетаване с ангажиментите ви график. За да сте по-склонни да го спазвате, разбира се. Защото добрите ученици не отсъстват, нали не сте забравили?

И накрая: въоръжете се със собствена постелка. Дали ще е шалте или хавлиена кърпа, няма значение. Важното е да е ваше. И да се почувствате супер комфортно още щом легнете на него. Впрочем, друга екипировка не ви трябва. Облечете любимия си спортен екип, заредете се с бутилка вода и... се отпуснете.

Предстои ви да се потопите в нещо ново и различно = ) Пожелаваме ви да му се насладите от сърце!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май